centrum_jul_panorama
Här ligger Forsby

Polis vädjar om tips

Polisen fortsätter vädja om tips till märsta- och knivstabor som passerad Forsby utanför Odensala.

centrum_jul_artikel

Under torsdagskvällen uppmärksammades mordet i Forsby utanför Odensala 21:a februari. Brandkår larmades till en brand i en rishög, men när man släckt elden så hittades en kropp där. Efter drygt två veckor har kroppen identifierats.

Det rör sig om en 47-årig man som är känd av polisen sedan tidigare, dock för mindre brottslighet enligt Efterlyst som hanterade fallet. Polisens teori är att mordet skedde på annan plats, märsta.nu har tidigare rapporterat om att den döde avrättades med ett nackskott. Nu framgår alltså även att den eller de som gjorde det försökt elda upp kroppen. Polisen vill ha tips från allmänheten om man kan ha sett några speciella fordon eller människor kring platsen. Utredarna poängterar att man är beroende av tips från allmänheten för att komma vidare med fallet.

tp_helsida
valsta_tomte
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
happyhomes_2019
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

defacto_jul
connys
tp_outsider
julbord
greeknight_outsider
nrh
julshow_outsider
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider