moderat_jul_nyar
Här ligger Forsby

Polis vädjar om tips

Polisen fortsätter vädja om tips till märsta- och knivstabor som passerad Forsby utanför Odensala.

Under torsdagskvällen uppmärksammades mordet i Forsby utanför Odensala 21:a februari. Brandkår larmades till en brand i en rishög, men när man släckt elden så hittades en kropp där. Efter drygt två veckor har kroppen identifierats.

Det rör sig om en 47-årig man som är känd av polisen sedan tidigare, dock för mindre brottslighet enligt Efterlyst som hanterade fallet. Polisens teori är att mordet skedde på annan plats, märsta.nu har tidigare rapporterat om att den döde avrättades med ett nackskott. Nu framgår alltså även att den eller de som gjorde det försökt elda upp kroppen. Polisen vill ha tips från allmänheten om man kan ha sett några speciella fordon eller människor kring platsen. Utredarna poängterar att man är beroende av tips från allmänheten för att komma vidare med fallet.

happyhomes_2019
centrum_helsida2020
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

colorama_jul

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

nrh
connys
teatergrillen_outsider