arlandagolf_pan_aug
Här ligger Forsby

Polis vädjar om tips

Polisen fortsätter vädja om tips till märsta- och knivstabor som passerad Forsby utanför Odensala.

Under torsdagskvällen uppmärksammades mordet i Forsby utanför Odensala 21:a februari. Brandkår larmades till en brand i en rishög, men när man släckt elden så hittades en kropp där. Efter drygt två veckor har kroppen identifierats.

Det rör sig om en 47-årig man som är känd av polisen sedan tidigare, dock för mindre brottslighet enligt Efterlyst som hanterade fallet. Polisens teori är att mordet skedde på annan plats, märsta.nu har tidigare rapporterat om att den döde avrättades med ett nackskott. Nu framgår alltså även att den eller de som gjorde det försökt elda upp kroppen. Polisen vill ha tips från allmänheten om man kan ha sett några speciella fordon eller människor kring platsen. Utredarna poängterar att man är beroende av tips från allmänheten för att komma vidare med fallet.

defacto_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
EXTRA

Här är barnen som ploggar på idrotten

Ung & Student SVT:s Lilla Aktuellt besökte i veckan Steningehöjdens skola för att skolans elever "ploggar": - Vi har hitills ploggat med elever i år 2-6 men tanken är att alla elever på skolan ska plogga, säger idrottsläraren Jessica Brissman.

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh