moderat_sommar
Här ligger Forsby

Polis vädjar om tips

Polisen fortsätter vädja om tips till märsta- och knivstabor som passerad Forsby utanför Odensala.

centrum_artikel

Under torsdagskvällen uppmärksammades mordet i Forsby utanför Odensala 21:a februari. Brandkår larmades till en brand i en rishög, men när man släckt elden så hittades en kropp där. Efter drygt två veckor har kroppen identifierats.

Det rör sig om en 47-årig man som är känd av polisen sedan tidigare, dock för mindre brottslighet enligt Efterlyst som hanterade fallet. Polisens teori är att mordet skedde på annan plats, märsta.nu har tidigare rapporterat om att den döde avrättades med ett nackskott. Nu framgår alltså även att den eller de som gjorde det försökt elda upp kroppen. Polisen vill ha tips från allmänheten om man kan ha sett några speciella fordon eller människor kring platsen. Utredarna poängterar att man är beroende av tips från allmänheten för att komma vidare med fallet.

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
helsida_sommarlov
connys_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

nrh
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
swedol_outsider