defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Polis utreder mordförsök i Märsta

Polis utreder ett mordförsök i Märsta under morgonen.

centrum_artikel

Vid 8.30-tiden i morse kallades polis till en bostad i Märsta där man misstänker skjutning. En man slog larm om att denne blivit hotad med pistol uppger Aftonbladet.
– Det verkar ha avlossats skott i inomhusmiljö. Ingen person är skadad och ingen är frihetsberövad. Vi arbetar med teknisk undersökning av brottsplatsen nu, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Förhör pågår med vittnen men polisen är förtegen enligt tidningen. En teknisk undersökning ska genomföras och händelsen rubriceras som försök till mord.

meko_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

defacto_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_sommar_out
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider