defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Polis utreder mordförsök efter bråk på parkering

En person skadades vid 13.20-tiden i Valsta uppger Polisen.

centrum_artikel

Flera personer slogs i ett slagsmål utomhus i Valsta vid 13-tiden under måndagen. Bråket skedde på en parkeringsplats. När polis kommer fram är en person stickskadad. Den skadade fick föras till sjukhus. Inga andra påträffas. Man misstänker att personen skadats med ett vasst föremål. En anmälan om mordförsök alternativt dråp är upprättad. Skadeläget är oklart men den skadade vårdas på sjukhus.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider