centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Polis tillkallades till bråk på flygplan

Två personer hamnade i bråk på ett flygplan under natten: - En anmälan och motanmälan upprättades, säger Ander Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

Polis larmades till en gate vid 1-tiden i natt efter att två personer hamnat i bråk på ett plan som anlänt till Arlanda. Det var någon form av bråk kring handbagage ombord. En av personerna slog den andre med knytnäven varpå den andre svarade med att knuffa. Polis tog med båda till förhör och anmälan respektive motanmälan om misshandel upprättades enligt Polisen ledningscentral.

ridskola2020_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

speedy_helsida
festspec_corona_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

2020_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

salong_elisabeth_helsida
coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
marina_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider