defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Polis söker vittnen till rånförsök

I början på oktober inträffade ett rånförsök i Valsta, polisen uppmanar nu ett vittne som kan ha filmat händelsen att kontakta utredare.

Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna går ut med en efterlysning för att få tag i ett vittne till ett rånförsök i Valsta 3:e oktober vid klockan 18. Enligt Polisens inlägg på Facebook ska flertalet maskerade gärningsmän misshandlat en målsägande med slag och sparkar.

Händelsen ska ha filmats av ett vittne som sedan gick ifrån platsen innan polisen kom. Nu vill polisen komma i kontakt med vittnet och eventuellt andra som kan ha sett eller hört saker om händelsen.

Vet du mer? Kontakta på polisen på 114 14

sportfiskebanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

fme_jul
julbanner2
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

happy_homes_juli
defacto_host2018
lager_bilnet
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

icavalsta_julbanner
sigtuna_funkis
outsider
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
vanster_jul
nrh_lania
connys
objekt3
objekt4
funkis_2
objekt2
colorama_vinter