defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Polis söker vittnen till rånförsök

I början på oktober inträffade ett rånförsök i Valsta, polisen uppmanar nu ett vittne som kan ha filmat händelsen att kontakta utredare.

rosta_sigtuna2

Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna går ut med en efterlysning för att få tag i ett vittne till ett rånförsök i Valsta 3:e oktober vid klockan 18. Enligt Polisens inlägg på Facebook ska flertalet maskerade gärningsmän misshandlat en målsägande med slag och sparkar.

Händelsen ska ha filmats av ett vittne som sedan gick ifrån platsen innan polisen kom. Nu vill polisen komma i kontakt med vittnet och eventuellt andra som kan ha sett eller hört saker om händelsen.

Vet du mer? Kontakta på polisen på 114 14

oppning_helsida
v_eu_helsida
happyhomes_2019
moderaternamaj
eu_sap
nationaldag_helsida
varfest_helsida
mp_eu
nationaldag_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
oppning_outsider
connys
ridskola2019_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
nrh
sh_oppet
sap_outsider_eu
nationaldag_out
v_eu
fme_outsider