centrum_host
Foto: MMS-Bild
En brinnande bil på Norrbacka hade inte med den pågående insatsen att göra

Vapen sågs i bil mot Märsta

Ett stort polispådrag befinner sig i Märsta:- Vi söker efter en bil, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

centrum_farsdag_artikel

Helikopter och polis är i Märsta med anledning av att man vill ha tag i en bil. Enligt uppgift till märsta.nu är det uppemot fem polisbilar som åkt in mot Märsta. En helikopter hovrar över centrala Märsta. Samtidigt har ett larm gått om en bil som brinner i Norrbacka, den bilen har dock inget saken att göra utan självantände.

Polisen uppgav strax efter klockan 13 att bakgrunden var att det i samband med färd på E4:an setts vapenliknande föremål i den aktuella bilen. Någon ska ha visat föremålet för en annan person i bilen. Sökningarna efter bilen pågår fortfarande.

Bilen har inte återfunnits och polisen meddelar att sökandet trappas av efter 13.40. Utredningen pågår fortfarande, en anmälan om olaga hot är upprättad.

 

Uppdaterad kl 13.50

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
centrum_farsdag
happyhomes_2019

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

defacto_mustach_helsida
ica_oktober
colorama_april2
nrh
connys
greeknight_outsider