moderaterna_riksdag

Polis slog till mot liga som stjäl båtmotorer

Polisen har under den senaste tiden slagit till mot ligor som stjäl båtmotorer, ett av tillslagen skedde i norra Stockholms län.

centrum_artikel

Sigtuna kommun med ett rikt båtliv och hamnar på olika platser i Rosersberg, Sigtuna och Märsta har drabbats av att ligor stjäl båtmotorer. Nu har polisen slagit till mot två grupperingar som man misstänker har sysslat med organiserade stölder.
– Vi har gjort tillslag vid två tillfällen och sammanlagt hittat ett tiotal stulna båtmotorer som vi nu också lokaliserat ägarna till. Det är uppenbart att det är frågan om ett systematiskt och organiserat arbete och att det handlar om internationella brottsnätverk, säger Mattias Eklöf, gruppchef på gränspolisen hos polisen i region Stockholm.

Vi tillslaget i norra länet 17:e november greps sju personer och fyra motorer hittades. Efter husrannsakan i annan lokal hittade man olika maskiner och kläder samt stöldgod. Polisen slog till tidigt på morgonen efter att de misstänkta troligtvis varit på en stöldrunda och just kommit in med gods. De gripna är lala män och misstänkta för grov stöld alternativt grovt häleri. De har även häktats enligt Polisen.

mod_helsida
happyhomes_sommar2020
handbollsskola
connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
moderat_outsider