socialdemokraterna_banner

Polis skadad i trafikolycka på Arlanda

En polisbil krockade med ett arbetsfordon på Arlanda. Olyckan inträffade på flygplatsens stängda område och en av poliserna skadades.

Trafikolyckan skedde på Arlanda flygplats vid 18-tiden på tisdagen. En polispatrull kolliderade med ett arbetsfordon på den delen av Arlanda där endast personer och fordon med tillstånd får vistas. Exakt hur olyckan gått har polisens informatör, Towe Hägg, inga uppgifter om.
– Vi kan konstatera att det skett men jag har inga detaljer, säger hon.

Polispersonal skadad
Enligt Towe Hägg satt två poliser i fordonet. En av dessa skadades i samband med krocken men ska inte behövt föras till sjukhus med ambulans.
– Ont i axeln talade man om att man hade efter olyckan, säger Hägg.

Vad för sorts arbetsfordon handlar det om?
– Ett arbetsfordon som har arbetsuppgifter att göra på flygplatsens stängda område.

Vad upprättar ni för anmälan?
– De har skrivit det som övrigt trafikbrott men man får kolla vidare och se hur det blir.

Har du bild? Vet du mer? Kontakta redaktionen!

happy_homes_sommar
extra

Stor polisjakt efter inbrottstjuv

Blåljus Flera vittnen såg en person bryta sig in i en villa i Märsta. Tjuven flydde till fots och ett stort polispådrag larmades till platsen. – Vi sökte även med helikopter och hundpatruller, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

dackia_skifte2017
magget_v16

Resenär misshandlad vid gaten på Arlanda

Blåljus Resenären Peter Lundmark, 42, och hans tre vänner skulle resa till Portugal men fick reda på att flighten var överbokad. I samband med en diskussion ska han då ha blivit slagen på kinden av en arbetsledare i gaten, rapporterar Aftonbladet.

varumarke_defacto_sommar
extra

Misshandel på Pressbyrån

Blåljus Polis larmades till Pressbyrån i Sigtuna med anledning av en misshandel: - Det är lite oklart vad som har hänt, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

Många ville prata trygghet

Politik Moderaterna höll sitt trygghetsseminarium i Kulturlänken på torsdagen och det var många som ville lyssna på både politiker, polis och tjänstemän om situationen i kommunen.

valborg

Khalifa: Vi kommer gå till botten vad som är sant

Politik I ett uttalande från Ibrahim Kommunstyrelsens ordförande Ibrahim Khalifa (S) bemöter han kritiken som riktades mot honom i samband med Uppdrag Granskning. Khalifa menar att bilden av vänskapskorruption och tjänstemän som körs över inte stämmer. - Det är inte heller en verklighetsbeskrivning som vi känner igen oss i, men vi kommer gå till botten med vad som är sant. Det är några frågor som programmet tar upp där vi skulle vilja göra förtydligande, då klippningen av programmet utelämnar väsentlig information, skriver Khalifa i uttalandet.

uppdrag granskning i Märsta

Kalles: Jag är tacksam över stödet

Nyheter Efter Uppdrag Granskning har Anna Kalles hyllats på sociala medier. Dagen efter var en helt vanlig dag för Anna som gick till jobbet: - Jag försöker fokusera på min familj, de reaktioner jag har fått är positiva, samtidigt har jag känt att det är min plikt att berätta när jag ser orättvisor, säger Anna Kalles till märsta.nu

Uppdrag Granskning i Märsta

uppdaterad Reaktioner efter programmet: Khalifa bör avgå

Politik Uppdrag granskning sändes på onsdag kväll och visade på kopplingar mellan Socialdemokratiska kommunalråd och enskilda föreningar samt näringsidkare i kommunen: - Jag förutsätter att han (Ibrahim Khalifa, reds anm) avgår. Han har gått bakom min rygg i ärenden och på så sätt motarbetat det jag arbetat med, säger Dan Rosenholm (L) till Uppdrag Granskning nu under kvällen.

Uppdrag Granskning i Märsta

UG: Flera kommunalråd gynnade partivän

Nyheter Kvällens Uppdrag Granskning kommer enligt SVT att handla om att Socialdemokraterna gynnat en enskild medlem som även är företagare i kommunen.

connys
morsdag
hugingatan7
cricketklubben
jan_nfc
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
vringen4
oppethus_maj
colorama_jan
annons_rore
Festspecialisten – Standard
oxelvagen9
arkaden_outsider
Frisyr – Standard