varumarke_defacto_sommar

Polis skadad i trafikolycka på Arlanda

En polisbil krockade med ett arbetsfordon på Arlanda. Olyckan inträffade på flygplatsens stängda område och en av poliserna skadades.

marstac_aug

Trafikolyckan skedde på Arlanda flygplats vid 18-tiden på tisdagen. En polispatrull kolliderade med ett arbetsfordon på den delen av Arlanda där endast personer och fordon med tillstånd får vistas. Exakt hur olyckan gått har polisens informatör, Towe Hägg, inga uppgifter om.
– Vi kan konstatera att det skett men jag har inga detaljer, säger hon.

Polispersonal skadad
Enligt Towe Hägg satt två poliser i fordonet. En av dessa skadades i samband med krocken men ska inte behövt föras till sjukhus med ambulans.
– Ont i axeln talade man om att man hade efter olyckan, säger Hägg.

Vad för sorts arbetsfordon handlar det om?
– Ett arbetsfordon som har arbetsuppgifter att göra på flygplatsens stängda område.

Vad upprättar ni för anmälan?
– De har skrivit det som övrigt trafikbrott men man får kolla vidare och se hur det blir.

Har du bild? Vet du mer? Kontakta redaktionen!

E4:an läggs om i november

Nyheter Bilpendlare till och från Stockholm kommer från och med 10:e november att få köra på en tillfällig motorväg förbi Trafikplats Häggvik med anledning av bygget Förbifart Stockholm.

happy_homes_sommar

Satsning på hälsoinformatörer ska förebygga sjukdomar bland kommuninvånare

Nyheter Satsningen på hälsoinformatörer i kommunen går vidare och nu hr 16 personer rekryterats: - Förhoppningen är att hälsoinformatörerna blir en permanent och naturlig del i kommunens hälsofrämjande arbete precis som den har blivit i Botkyrka, säger Kerstin Alksten, utvecklingsstrateg i Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

forskontor
defacto_panorama_boka_mote
Uppdrag Granskning i Märsta

(S): Inga fel om Bure Äng

Politik Soppan kring markanvisningen av Bure Äng till Sigtuna Bo AB går vidare. Socialdemokraterna hävdar allt jämt att inget fel begåtts medan Moderaterna vidhåller att den dåvarande socialdemokratiska ledningen lovat företaget exklusivitet på marken.

Lokala moderater på partistämma

Politik Moderaterna i Sigtuna kommun har en delegation på partistämman i Örebro bestående av Olov Holst och Mattias Askerson: - Det är påtagligt att partiet fått en rejäl nytändning efter partiledarbytet för några veckor sedan, säger Olov Holst i ett pressmeddelande till märsta.nu

Festspecialisten – Standard
lillabjorn5
connys
lions_standard
matcher_skanela
cricketklubben
standard_ridskola
sbrf2
Norra Redovisningshuset
korpentraning
standard
oriongatan174
Frisyr – Standard
korsbarsvagen1
borg
standard