moderaterna_feb

Polis skadad i trafikolycka på Arlanda

En polisbil krockade med ett arbetsfordon på Arlanda. Olyckan inträffade på flygplatsens stängda område och en av poliserna skadades.

Trafikolyckan skedde på Arlanda flygplats vid 18-tiden på tisdagen. En polispatrull kolliderade med ett arbetsfordon på den delen av Arlanda där endast personer och fordon med tillstånd får vistas. Exakt hur olyckan gått har polisens informatör, Towe Hägg, inga uppgifter om.
– Vi kan konstatera att det skett men jag har inga detaljer, säger hon.

Polispersonal skadad
Enligt Towe Hägg satt två poliser i fordonet. En av dessa skadades i samband med krocken men ska inte behövt föras till sjukhus med ambulans.
– Ont i axeln talade man om att man hade efter olyckan, säger Hägg.

Vad för sorts arbetsfordon handlar det om?
– Ett arbetsfordon som har arbetsuppgifter att göra på flygplatsens stängda område.

Vad upprättar ni för anmälan?
– De har skrivit det som övrigt trafikbrott men man får kolla vidare och se hur det blir.

Har du bild? Vet du mer? Kontakta redaktionen!

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

februari
pedagog2018
foretagarlunch
aretsforetag

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

forskontor

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

sangensemble
objekt3
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
standard_start
veterankraft_standard
objekt2
Festspecialisten – Standard
objekt4
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
vuxentutbildning
standard_ridskola
standard
matcher_skanela