centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Polis larmades till misstänkt skjutning

Polis larmades om en misstänkt skottlossning i natt rapporterar Aftonbladet: - Patrullen hittade ingenting så det är nedlagt, säger Mats Almqvist, vakthavande befäl vid Stockhomspolisen, till tidningen.

centrum_jul_artikel

Larm om skottlossning i Valsta Centrum kom till polisen vid 2.47-tiden i natt. Enligt Aftonbladet var det flera höga smällar, upp till tre stycken. I samband med det ska en bil ha gasat ifrån platsen. Polis åkte ut för att undersöka men relativt snabbt kunde man avfärda larmet, det fanns inte spår efter skottlossning så ärendet är nedlagd.

greeknighthelsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

valsta_tomte
defacto_jul
centrum_jul_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
tp_helsida
fme_oktober
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

julbord
valsta_tomte_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
greeknight_outsider
colorama_april2
julshow_outsider
connys