arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Polis beslagtog narkotika

Polis stoppade en bil i centrala Märsta under natten och gjorde beslag av narkotika i bilen: - Föraren misstänks för narkotikabrott för eget bruk, uppger Per Fahlström vid Polisens ledningscentral.

rosta_sigtuna2

Det var under natten som polis stoppade och kontrollerade en bil i centrala Märsta. Föraren visade sig ha narkotika på sig som polis beslagtog. En anmälan om ringa narkotikabrott upprättades.

v_eu_helsida
colorama_april2
eu_sap
oppning_helsida
varfest_helsida
rosta_sigtuna2

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

nationaldag_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

bonava_maj_helsida
moderaternamaj

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

rosta_sigtuna
fme_outsider
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
nationaldag_out
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
colorama_april
bonava_maj_outsider
nrh
connys
v_eu
defacto_outsider