defacto_pan
Polis på plats för att reda ut det.Foto: MMS-Bild
Ungdomar i olika grupperingar samlades i Märsta.Foto: MMS-Bild

Polis avstyrde uppgörelse

Polis fick under dagen tips om en befarad uppgörelse i Märsta Centrum, vid 14.30-tiden hade det samlats ett hundratal unga: - Jag har sett lite puttar här och där, berättar ett vittne.

En befarad uppgörelse skulle äga rum efter skolan på fredagen, polis hade enligt uppgift till märsta.nu fått kännedom om det och var beredda i Märsta Centrum när ungdomarna började samlas. Ett vittne berättar för märsta.nu att det är en massa ungdomar i olika grupperingar och det det knuffats lite här och där.

Innan klockan 16 var ärendet avslutat, Towe Hägg, presstalesperson vid Polisen säger att en person avisades men ingen anmälan om brott är upprättad. Något regelrätt bråk ska inte ha uppstått, bakgrunden till samlingen är inte känd i nuläget.

Uppdaterad kl. 16.00

outsider
sigtunavatten_standard

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

korpen_jan-feb
icavalsta_julbanner

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

frisyr_december
sigtuna_funkis
funkis_2
banner_trerosor
connys
nrh