liber_pan
Polis på plats för att reda ut det.Foto: MMS-Bild
Ungdomar i olika grupperingar samlades i Märsta.Foto: MMS-Bild

Polis avstyrde uppgörelse

Polis fick under dagen tips om en befarad uppgörelse i Märsta Centrum, vid 14.30-tiden hade det samlats ett hundratal unga: - Jag har sett lite puttar här och där, berättar ett vittne.

fraga_liberalerna

En befarad uppgörelse skulle äga rum efter skolan på fredagen, polis hade enligt uppgift till märsta.nu fått kännedom om det och var beredda i Märsta Centrum när ungdomarna började samlas. Ett vittne berättar för märsta.nu att det är en massa ungdomar i olika grupperingar och det det knuffats lite här och där.

Innan klockan 16 var ärendet avslutat, Towe Hägg, presstalesperson vid Polisen säger att en person avisades men ingen anmälan om brott är upprättad. Något regelrätt bråk ska inte ha uppstått, bakgrunden till samlingen är inte känd i nuläget.

Uppdaterad kl. 16.00

2020_helsida
manskold_helsida
speedy_vinter_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

meko_helsida
julen_helsida
kristina_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
julen_outsider
budget_outsider
kristina_outsider
manskold_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
nrh