arlandagk_panorama
Polis på plats för att reda ut det.Foto: MMS-Bild
Ungdomar i olika grupperingar samlades i Märsta.Foto: MMS-Bild

Polis avstyrde uppgörelse

Polis fick under dagen tips om en befarad uppgörelse i Märsta Centrum, vid 14.30-tiden hade det samlats ett hundratal unga: - Jag har sett lite puttar här och där, berättar ett vittne.

banner_juni_artikel

En befarad uppgörelse skulle äga rum efter skolan på fredagen, polis hade enligt uppgift till märsta.nu fått kännedom om det och var beredda i Märsta Centrum när ungdomarna började samlas. Ett vittne berättar för märsta.nu att det är en massa ungdomar i olika grupperingar och det det knuffats lite här och där.

Innan klockan 16 var ärendet avslutat, Towe Hägg, presstalesperson vid Polisen säger att en person avisades men ingen anmälan om brott är upprättad. Något regelrätt bråk ska inte ha uppstått, bakgrunden till samlingen är inte känd i nuläget.

Uppdaterad kl. 16.00

midsommar_valsta_helsida
fme_helsida
oppning_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_april2
banner_juni_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

defacto_outsider
colorama_april
fme_outsider
connys
sh_bovard_out
sh_oppet
nrh
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider