defacto_pan2020

Polis avstyrde befarat bråk

En person som bråkade kom hem och uppgav att han skulle ut och "göra upp": - Vi sökte efter honom och det redde ut sig, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Vid 18.30-tiden kallades polis till Norrbacka sedan en anhörig larmat om att en man boende i hushållet varit i bråk och därefter lämnat för att göra upp. Fyra polisbilar sågs enligt uppgift cirkulera i Märsta för att leta efter mannen. Poliserna fick till slut tag i honom och det befarade bråket uteblev. Det är dock oklart om det kommer att upprättas en anmälan enligt Polisen.

defacto_helsida
valvet_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sommarlov_helsida
marina_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

speedy_helsida
coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
nrh