moderaterna_riksdag
Foto: Wings/Insändarbild

Poäng för Wings

Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

centrum_artikel

Wings negativa poängtrend bröts förvisso på onsdagskvällen i Pinbackshallen när man fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken. Wings har fortsatt många spelare borta på skadelistan. Matchen slutade 3-3 efter ordinarie tid trots att Wings i läget 3-1 kunnat utöka. Istället kom Hanviken ikapp. I tredje är det två lag som går för seger men inga fler mål. Wings fick chans att avgöra i förlängningen i powerplay, det var dock Hanviken som var ofina nog att få in en puck i mål. Nu blir det fokus på fortsättningsserien som startar 12:e december. Dock ska man spela en match av akademisk betydelse mot Segeltorp 21/11.

Målen
Wernersson Libäck, Andersson, Blomqvist

2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
happyhomes_sommar2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
mod_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider
centrum_sommar_out