defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Poäng för MIK mot Värtan

Märsta IK tog poäng på fredagskvällen mot topplaget Värtan.

centrum_artikel

den mållösa matchen. Man står därmed på 16 poäng och fortsatt på kvalplats efter 16 spelade matcher. Närmast kommer BKV Norrtälje till Midgårdsvallen på lördag. BKV parkerar mitt i tabellen men med kvalplats till tvåan inom räckhåll. Målvakten Victor Elfström drog på sig en varning tillsammans med Kevin Sarajilja och Tony Chrislain Nseke. Oklart om någon av dem är avstängd i nästkommande match.

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

brobygget_helsida_valsta

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

happyhomes_sommar2020
helsida_sommarlov
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider