center_pan21
Foto: MMS-Bild

Poäng för FC Arlanda i jumbomötet

FC Arlanda knep en poäng trots en man mindre i andra halvlek hemma mot Enköping.

centrum_artikel

Fotbollen var tillbaka på kommunens huvudarena Midgårdsvallen efter flera års frånvaro då både Märsta IK och FC Arlanda valt att spela på konstgräset istället för arenan. FC Arlanda hade även dammat av den gamla spelaren Aleksandar Iskandar till matchen. Iskandar tog plats offensivt på planen och spelade hela matchen med bravur.

Det var ändå ESK som tog ledningen på en tilldömd straff sedan domaren sett en hand i röran. Linus Zetterström skickade in bollen enkelt i mål bakom FC Arlandas nya målvakt Jonathan Constantinou. ESK var tajta och disciplinerade och fick FC Arlanda ur matchen i första. Det var mer fokus på gnäll än fotboll. Contantinou svarade för ett par fina räddningar i både första och inledningen av andra. Först när FC Arlanda fick nye Ndayushumiye utvisad började man spela fotboll på allvar.

Helt plötsligt upphörde gnället och man satte full fokus på att spela fotboll. Det gav även resultat i 71:a minuten när Junior Kargbo nickade in kvitteringen i samband med en hörna. Båda lagen hade sedan chans att ta tre poäng men resultatet stod sig. FC Arlanda har tre poäng i serien men är segerlösa efter elva matcher. Närmast väntar Karlberg hemma, ett Karlberg som utklassade FC Arlanda i helgen med 7-0.

Målen: Zetterström 0-1 (38), Kargbo (71) 1-1

connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

2020_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida
vaccin
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

dack-helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
mp-outsider
nrh
dack-outsider
swedol_outsider