sap_pan
Foto: MMS-Bild

Poäng för FC Arlanda i jumbomötet

FC Arlanda knep en poäng trots en man mindre i andra halvlek hemma mot Enköping.

Fotbollen var tillbaka på kommunens huvudarena Midgårdsvallen efter flera års frånvaro då både Märsta IK och FC Arlanda valt att spela på konstgräset istället för arenan. FC Arlanda hade även dammat av den gamla spelaren Aleksandar Iskandar till matchen. Iskandar tog plats offensivt på planen och spelade hela matchen med bravur.

Det var ändå ESK som tog ledningen på en tilldömd straff sedan domaren sett en hand i röran. Linus Zetterström skickade in bollen enkelt i mål bakom FC Arlandas nya målvakt Jonathan Constantinou. ESK var tajta och disciplinerade och fick FC Arlanda ur matchen i första. Det var mer fokus på gnäll än fotboll. Contantinou svarade för ett par fina räddningar i både första och inledningen av andra. Först när FC Arlanda fick nye Ndayushumiye utvisad började man spela fotboll på allvar.

Helt plötsligt upphörde gnället och man satte full fokus på att spela fotboll. Det gav även resultat i 71:a minuten när Junior Kargbo nickade in kvitteringen i samband med en hörna. Båda lagen hade sedan chans att ta tre poäng men resultatet stod sig. FC Arlanda har tre poäng i serien men är segerlösa efter elva matcher. Närmast väntar Karlberg hemma, ett Karlberg som utklassade FC Arlanda i helgen med 7-0.

Målen: Zetterström 0-1 (38), Kargbo (71) 1-1

helsida_sfs
defacto_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

ewas_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
moderat_outsider
nrh
event_outsider
outsider_social
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022