arlandagk_panorama
Bild från mötet i Märsta i vårasFoto: Magnus Granhagen

Poäng för Arlanda i bottenstriden

FC Arlanda fick en viktig poäng med sig från bortamatchen mot Syrianska IF Kerburan.

centrum_pask

Det såg ut som att Arlanda skulle kamma noll i matchen efter att hemmalaget gjort 1-0 i 80:e minuten. Men bara några minuter senare blåste domaren straff efter en handssituation. Straffen förvaltade kaptenen Michael Aslan på bästa sätt och såg till att hans Arlanda fick en viktig poäng i bottenstriden med tre omgångar kvar att spela. Plumpen i protokollet var att Aslan fick syna det röda kortet och missar matchen mot Enköping som i praktiken säkrat seriesegern men kan behöva enstaka poäng på slutet.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

defacto_helsida
logistik_utbildning

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
bonava_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

colorama_april2
happyhomes_2019
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

colorama_april
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
sh_oppet