defacto_pan
Bild från mötet i Märsta i vårasFoto: Magnus Granhagen

Poäng för Arlanda i bottenstriden

FC Arlanda fick en viktig poäng med sig från bortamatchen mot Syrianska IF Kerburan.

Det såg ut som att Arlanda skulle kamma noll i matchen efter att hemmalaget gjort 1-0 i 80:e minuten. Men bara några minuter senare blåste domaren straff efter en handssituation. Straffen förvaltade kaptenen Michael Aslan på bästa sätt och såg till att hans Arlanda fick en viktig poäng i bottenstriden med tre omgångar kvar att spela. Plumpen i protokollet var att Aslan fick syna det röda kortet och missar matchen mot Enköping som i praktiken säkrat seriesegern men kan behöva enstaka poäng på slutet.

bonava_juli_hel

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

colorama_april2
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

defacto_helsida

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sportfiske_sommar
defacto_outsider
bonava_juli_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april