julbanner
Bild från mötet i Märsta i vårasFoto: Magnus Granhagen

Poäng för Arlanda i bottenstriden

FC Arlanda fick en viktig poäng med sig från bortamatchen mot Syrianska IF Kerburan.

Det såg ut som att Arlanda skulle kamma noll i matchen efter att hemmalaget gjort 1-0 i 80:e minuten. Men bara några minuter senare blåste domaren straff efter en handssituation. Straffen förvaltade kaptenen Michael Aslan på bästa sätt och såg till att hans Arlanda fick en viktig poäng i bottenstriden med tre omgångar kvar att spela. Plumpen i protokollet var att Aslan fick syna det röda kortet och missar matchen mot Enköping som i praktiken säkrat seriesegern men kan behöva enstaka poäng på slutet.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

happy_homes_juli

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sigtuna_funkis

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
fme_jul
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

icavalsta_julbanner

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

objekt3
funkis_2
connys
colorama_vinter
objekt2
outsider
sigtunavatten_standard
nrh_lania
komvuxq3_4
vanster_jul
objekt4