defacto_pan
Bild från mötet i Märsta i vårasFoto: Magnus Granhagen

Poäng för Arlanda i bottenstriden

FC Arlanda fick en viktig poäng med sig från bortamatchen mot Syrianska IF Kerburan.

Det såg ut som att Arlanda skulle kamma noll i matchen efter att hemmalaget gjort 1-0 i 80:e minuten. Men bara några minuter senare blåste domaren straff efter en handssituation. Straffen förvaltade kaptenen Michael Aslan på bästa sätt och såg till att hans Arlanda fick en viktig poäng i bottenstriden med tre omgångar kvar att spela. Plumpen i protokollet var att Aslan fick syna det röda kortet och missar matchen mot Enköping som i praktiken säkrat seriesegern men kan behöva enstaka poäng på slutet.

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
banner_trerosor
happyhomes_2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sangensemble
korpen_jan-feb
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

ridskola_2019_helsida

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

connys
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh