defacto_pan
Bild från mötet i Märsta i vårasFoto: Magnus Granhagen

Poäng för Arlanda i bottenstriden

FC Arlanda fick en viktig poäng med sig från bortamatchen mot Syrianska IF Kerburan.

Det såg ut som att Arlanda skulle kamma noll i matchen efter att hemmalaget gjort 1-0 i 80:e minuten. Men bara några minuter senare blåste domaren straff efter en handssituation. Straffen förvaltade kaptenen Michael Aslan på bästa sätt och såg till att hans Arlanda fick en viktig poäng i bottenstriden med tre omgångar kvar att spela. Plumpen i protokollet var att Aslan fick syna det röda kortet och missar matchen mot Enköping som i praktiken säkrat seriesegern men kan behöva enstaka poäng på slutet.

defacto_host2018
hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

sportfiske_banner
outsider
sigtunavatten_standard
connys
objekt2
objekt4
objekt3
sbrf_sep
nrh
komvuxq3_4