moderater_pan_sommar

Plankning minskar kraftigt

Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

Fusket är på historiskt låga nivåer både för busstrafik, pendeltåg och tunnelbana enligt ett pressmeddelande från Moderaterna i Region Stockholm.
– Det här är en viktig delseger för en trivsammare och tryggare trafik för alla som gör rätt för sig, säger Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd och ordförande för SL.

Under man genomförde 522 000 biljettkontroller runt om i SL-trafiken. Totalt var det ca 2,61 procent som åkte utan biljett. 1,43 procent saknade biljett på buss, 4,09 på pendeltåg.
– Nu måste vi fortsätta och hålla i våra insatser. Så säkrar ju inte bara en trivsammare och tryggare trafik. Den minskade tjuvåkningen innebär miljontals kronor mer till bygget av en tryggare, punktligare och mer robust kollektivtrafik för dagens och morgondagens resenärer, fortsätter Tamsons.

kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
social_helsida
mp_helsida_april

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kso-duell_out
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
pantamera_out
connys
moderat_outsider