defacto_pan2020

Plan med coronaevakuerade landade på Arlanda

Under lördagen landade ett plan från Kina på Arlanda som egentligen skulle till London med coronaevakuerade passagerare rapporterar Aftonbladet.

Aftonbladet rapporterar att ett plan från Kima till London landade på Arlanda under eftermiddagen, på planet fanns coronaevakuerade passagerare.

Planets pilot bad om att få landa på Arlanda på grund av tekniska problem.
– Sjukvårdspersonal har kontrollerat personer ombord på flyget, men det finns ingeting som tyder på något misstänkt fall av coronavirus, säger polisens presstalesperson Eva Nilsson till Aftonbladet.

Planets passagerare lämnade planet medan det undersöktes av tekniker. Vid 18-tiden gav tekniker klartecken för planet att åka vidare till sin slutdestination enligt Polisens hemsida.

Uppdaterad kl. 20.26

speedy_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

defacto_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
marina_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

nrh
festspec_corona_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider