defacto_pan2020

Plan med coronaevakuerade landade på Arlanda

Under lördagen landade ett plan från Kina på Arlanda som egentligen skulle till London med coronaevakuerade passagerare rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel

Aftonbladet rapporterar att ett plan från Kima till London landade på Arlanda under eftermiddagen, på planet fanns coronaevakuerade passagerare.

Planets pilot bad om att få landa på Arlanda på grund av tekniska problem.
– Sjukvårdspersonal har kontrollerat personer ombord på flyget, men det finns ingeting som tyder på något misstänkt fall av coronavirus, säger polisens presstalesperson Eva Nilsson till Aftonbladet.

Planets passagerare lämnade planet medan det undersöktes av tekniker. Vid 18-tiden gav tekniker klartecken för planet att åka vidare till sin slutdestination enligt Polisens hemsida.

Uppdaterad kl. 20.26

happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
rentawreck_helsida
ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida
connys_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

defacto_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
nrh
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider