arlandagk_panorama
Planet en Boeing 737-800 hade 108 passagerareFoto: Genrebild/Norwegian

Plan med 108 passagerare slog i bakdelen

Ett Norwegianplan fick återvända kort efter start sedan det slagit i bakdelen i samband med lyftningen.

centrum_pask

Planet från Norwegian med destination Köpenhamn avgick kl. 8.40 men i samband med lyftningen hörde piloterna något som man misstänkte var att planet slog bakdelen i banan. Planet som hade 108 passagerare ombord vände och landade strax efter klockan 9. En säkerhetsåtgärd, rapporterar Aftonbladet.

Planet kontrollerades och därefter avgick det igen mot Köpenhamn.
– Det som hände var att det touchade i sitt stjärtparti vid starten enligt uppgift, men man lyfte och det gick bra. Sedan drog man ett så kallat varningslarm och då gick man tillbaka till Arlanda och landade utan bekymmer, säger Johan Live, pressansvarig på Swedavia, enligt Aftonbladet.

defacto_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

sigtunavatten_standard
ica_pask

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

centrum_pask_helsida
fme_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
colorama_april2

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

bonava_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

logistik_utbildning
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
colorama_april
fme_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2
bonava_outsider