centrum_panorama2020
Planet en Boeing 737-800 hade 108 passagerareFoto: Genrebild/Norwegian

Plan med 108 passagerare slog i bakdelen

Ett Norwegianplan fick återvända kort efter start sedan det slagit i bakdelen i samband med lyftningen.

centrum_artikel

Planet från Norwegian med destination Köpenhamn avgick kl. 8.40 men i samband med lyftningen hörde piloterna något som man misstänkte var att planet slog bakdelen i banan. Planet som hade 108 passagerare ombord vände och landade strax efter klockan 9. En säkerhetsåtgärd, rapporterar Aftonbladet.

Planet kontrollerades och därefter avgick det igen mot Köpenhamn.
– Det som hände var att det touchade i sitt stjärtparti vid starten enligt uppgift, men man lyfte och det gick bra. Sedan drog man ett så kallat varningslarm och då gick man tillbaka till Arlanda och landade utan bekymmer, säger Johan Live, pressansvarig på Swedavia, enligt Aftonbladet.

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

defacto_helsida
sportlov_sigtuna

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

speedy_helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_2019

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

teatergrillen_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider