bovard_sh
Planet en Boeing 737-800 hade 108 passagerareFoto: Genrebild/Norwegian

Plan med 108 passagerare slog i bakdelen

Ett Norwegianplan fick återvända kort efter start sedan det slagit i bakdelen i samband med lyftningen.

banner_juni_artikel

Planet från Norwegian med destination Köpenhamn avgick kl. 8.40 men i samband med lyftningen hörde piloterna något som man misstänkte var att planet slog bakdelen i banan. Planet som hade 108 passagerare ombord vände och landade strax efter klockan 9. En säkerhetsåtgärd, rapporterar Aftonbladet.

Planet kontrollerades och därefter avgick det igen mot Köpenhamn.
– Det som hände var att det touchade i sitt stjärtparti vid starten enligt uppgift, men man lyfte och det gick bra. Sedan drog man ett så kallat varningslarm och då gick man tillbaka till Arlanda och landade utan bekymmer, säger Johan Live, pressansvarig på Swedavia, enligt Aftonbladet.

oppning_helsida
happyhomes_2019
banner_juni_helsida
fme_helsida
colorama_april2
sbrf_helsida
sigtunavatten_standard

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

defacto_helsida
midsommar_valsta_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

defacto_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
sbrf_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
colorama_april
nrh
midsommar_valsta_outsider
connys