moderaterna_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Plan cirkulerade över Arlanda när drönare upptäcktes i luftrummet

En drönare upptäcktes i Arlandas luftrum under kvällen och flera plan tvingades cirkulera över flygplatsen istället för att landa.

En drönare upptäcktes i Arlandas luftrum vid 18.10-tiden. Flera plan som var på väg in för landning kunde inte landa utan fick cirkulera i väntan på att situationen skulle hanteras. Strax före klockan 19 fick planen gå ner. Enligt Aftonbladets rapportering ska drönaren ha setts söder om Arlanda.

Polise skickades ut för att söka efter den och den person som styrde. Det är tredje gången på kort tid som drönare stoppar flyget på Arlanda. Så sent som för en vecka sedan varade ett stopp i en timme på grund av drönare.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

marinan_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

liber_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
ewas_outsider
mp_outsider2022