panorama_centrum
Foto: Pressbild

Pizza Hut flyttar in hos Circle K

Circle K i Märsta kommer att vara en av de första stationerna som får in pizza från Pizza Hut.

Tre Circle K-stationer i landet kommer att få Pizza Hut på menyn. I november blir Märstastationen landets tredje station som får pizzor från den amerikanska pizzakedjan. Pizzorna kommer tillagas på plats och man kan välja mellan fyra sorter, antingen som hel pizza eller slice.
– Det här är en viktig milstolpe för oss. Vi har en uttalad strategi att fortsätta bygga ett intressant och spännande matutbud längs väg, som ska passa hela familjen oavsett preferenser. Att addera Pizza Hut känns fantastiskt, säger Martin Stenberg, Senior Category Manager Food på Circle K.

mp_helsida_april

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022