center_pan21
Foto: Pressbild

Pizza Hut flyttar in hos Circle K

Circle K i Märsta kommer att vara en av de första stationerna som får in pizza från Pizza Hut.

Tre Circle K-stationer i landet kommer att få Pizza Hut på menyn. I november blir Märstastationen landets tredje station som får pizzor från den amerikanska pizzakedjan. Pizzorna kommer tillagas på plats och man kan välja mellan fyra sorter, antingen som hel pizza eller slice.
– Det här är en viktig milstolpe för oss. Vi har en uttalad strategi att fortsätta bygga ett intressant och spännande matutbud längs väg, som ska passa hela familjen oavsett preferenser. Att addera Pizza Hut känns fantastiskt, säger Martin Stenberg, Senior Category Manager Food på Circle K.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
mp_host_helsida
andersojag
centrum_helsida2020
bostad_helsida
helsida_var2021
connys_helsida
2020_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

eldsjal-helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
connys
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider