bostadsformedling

Pinbackshallen stänger en vecka tidigare

Pinbackshallen stänger igen 23:e mars, en vecka innan planerat till följd av coronautbrottet.

centrum_artikel

Wings har enats med kommunen oct Sigtuna skridskoklubb om att stänga ner Pinbackshallen en vecka tidigare än planerat, 23 mars. Något som väntas spara in pengar för kommunen och att kommunens personal får tid att utföra andra uppgifter istället, skriver Wings på sin hemsida.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
nrh
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider