defacto_pan2020

Pinbackshallen stänger en vecka tidigare

Pinbackshallen stänger igen 23:e mars, en vecka innan planerat till följd av coronautbrottet.

centrum_artikel

Wings har enats med kommunen oct Sigtuna skridskoklubb om att stänga ner Pinbackshallen en vecka tidigare än planerat, 23 mars. Något som väntas spara in pengar för kommunen och att kommunens personal får tid att utföra andra uppgifter istället, skriver Wings på sin hemsida.

marina_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

valvet_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida
stottasigtuna_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

nrh
swedol_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
stottasigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider