defacto_pan2020
Bröderna Kerim och Pierre Yagleij med Tobias Johansson på DäckskiftarnaFoto: Daniel Iskandar

Pierre och Kerim blir en del av Däckskiftarna

Bröderna Kerim och Pierre Yaghleij tar över Däckskiftarna i Märsta: - Det ska bli jättekul att starta upp och det är en expansion för oss, säger Kerim Yaghleij.

Däckskiftarna startade upp sin första mobila däckskiftarstation i Haninge år 2011, sedan dess har företagets franchiseverksamhet vuxit och Däckskiftarna finns nu representerade över hela landet med ett 60-tal enheter berättar marknads- och etableringsansvarig Tobias Johansson. I Märsta startade Däckskiftarna upp utanför COOP på Västra Bangatan för ett år sedan. Verkstaden kommer från och med denna vinter att drivas av bröderna Kerim och Pierre Yaghleji som under flera års tid drivit MBS Ditec i Arlandastad.

Har lokal förankring
Att Pierre och Kerim har lokal förankring var viktigt när Däckskiftarna valde att inleda samarbete med dem som nya franchisetagare:
– Vi är positivt inställda till det, de har gott rykte, gedigen erfarenhet och är lokalt förankrade, det är så vi vill bygga vår verksamhet, säger Tobias Johansson.

Vill bryta ny mark
Konceptet går ut på att Däckskiftarna varje vår och höst placerar ut sina mobila däckverkstäder ute på handelsplatser där kunden rör sig och där man då erbjuder bilister däckservice på kundanpassade platser och tider.
– Vår verksamhet bygger på att bryta ny mark inom däckbranschen, allt baserat på enkelhet, tillgänglighet och god service, fortsätter Tobias Johansson.

Viktigt nav i norra Stockholm
Däckskiftarna har stora förhoppningar om ett lyckat samarbete med bröderna Yaghleij. Platsen är även noga utvald då den har ett stort flöde av fordon som trafikerar väg 263. Vi anpassar oss efter kundens behov istället för tvärtom, vilket är mycket uppskattat enligt Tobias Johansson.
– Det bor mycket människor i området, det är en bra handelsplats med både stora butiker och trafikerade flöden. Märsta är ett nav i norra Stockholm, och därmed ett viktigt område för oss.

Har året-runtservice
Bröderna Yaghleji ser fram emot att få driva den mobila däckskiftarverkstaden. En fördel man har är att när den mobila stationen har stängt för säsongen kan kunderna fortfarande få hjälp genom den lokala verkstaden i Arlandastad.
– Det är en bra kombination att vi har året runt-verksamhet dit kunderna alltid kan vända sig om det är något de behöver hjälp med, säger Pierre Yaghleji.

happyhomes_2019
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
colorama_jul

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider