defacto_pan2020

Pewik stannar i Skånela

Ola Pewik förlänger med Skånela IF över nästa säsong.

centrum_artikel

Ola Pewik anslöt till Skånela inför denna säsong och var med och tog dem till ett kvalspel som inte blev av. Men Skånela är nöjda med hans insats och har bestämt att förlänga över nästa säsong. Tränare Jimmy Karlsson lyfter fram Olas rutin, spetsskytte och fina spelförståelse. Han tar även ett stort ansvar i omklädningsrummet:
– la har varit bra i år och gjort det jag förväntar mig av honom i många matcher. Han har skyhöga toppar som vi fått bevittna i många matcher och i hans bästa stunder är han en av allsvenskans bästa spelare. Nu har han har varit hos oss i en säsong nu och lärt sig vårt sätt att spela och hittat sin roll i gruppen. Det är det skönt att få behålla honom så att vi kan fortsätta utveckla det vi byggt upp i år, kommenterar Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
rentawreck_helsida
Coronapandemin

Skjuter upp derbyt igen

Handboll Skånela och AIK är överens om att skjuta upp matchen som skulle ha spelats ikväll ännu en gång.

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

connys_helsida
Moderaterna_helsida2021

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
nrh
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider