moderat_sommar

Pewik stannar i Skånela

Ola Pewik förlänger med Skånela IF över nästa säsong.

centrum_artikel

Ola Pewik anslöt till Skånela inför denna säsong och var med och tog dem till ett kvalspel som inte blev av. Men Skånela är nöjda med hans insats och har bestämt att förlänga över nästa säsong. Tränare Jimmy Karlsson lyfter fram Olas rutin, spetsskytte och fina spelförståelse. Han tar även ett stort ansvar i omklädningsrummet:
– la har varit bra i år och gjort det jag förväntar mig av honom i många matcher. Han har skyhöga toppar som vi fått bevittna i många matcher och i hans bästa stunder är han en av allsvenskans bästa spelare. Nu har han har varit hos oss i en säsong nu och lärt sig vårt sätt att spela och hittat sin roll i gruppen. Det är det skönt att få behålla honom så att vi kan fortsätta utveckla det vi byggt upp i år, kommenterar Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida
2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out