defacto_pan2020

Pewik stannar i Skånela

Ola Pewik förlänger med Skånela IF över nästa säsong.

centrum_artikel

Ola Pewik anslöt till Skånela inför denna säsong och var med och tog dem till ett kvalspel som inte blev av. Men Skånela är nöjda med hans insats och har bestämt att förlänga över nästa säsong. Tränare Jimmy Karlsson lyfter fram Olas rutin, spetsskytte och fina spelförståelse. Han tar även ett stort ansvar i omklädningsrummet:
– la har varit bra i år och gjort det jag förväntar mig av honom i många matcher. Han har skyhöga toppar som vi fått bevittna i många matcher och i hans bästa stunder är han en av allsvenskans bästa spelare. Nu har han har varit hos oss i en säsong nu och lärt sig vårt sätt att spela och hittat sin roll i gruppen. Det är det skönt att få behålla honom så att vi kan fortsätta utveckla det vi byggt upp i år, kommenterar Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

prima_helsida
damallsvenskan

Pigg start räckte inte

Handboll Det var dubbelmöte mellan Skånela och Kärra i Vikingahallen. Damerna förlorade trots en pigg start: - Vi spelar fantastisk handboll första tjugo minuter, säger tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim

herrallsvenskan

Storseger igen för Skånela mot Kärra

Handboll Skånela vann komfortabelt mot Kärra hemma i Vikingahallen på lördagen: - Det är två poäng och åtta plusmål, dumt att klaga, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

speedy_vinter_helsida
EXTRA

Lucao spelar VM med Kongo

Handboll Skånelas målvakt Herdeiro Lucao har tagits ut till VM för Demokratiska Republiken Kongo där han ställs mot bland annat regerande världsmästaren Danmark.

herrallsvenskan

Skånelas vinstsvit bruten

Handboll Skånelas fina vinstsvit bröts i hemmamatchen mot Kungälv efter bland annat fem mål av förre skånelaiten Jesper Filén.

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela besegrade OV

Handboll Skånela ångar vidare i Damallsvenskan och vann på lördagen med 38-27 mot OV Helsingborg.

meko_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela rivstartade mot Kärra och släppte sen aldrig taget om matchen. Till slut vann man med 33-22.

centrum_helsida2020
januari_helsida
2020_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Tredje raka förlusten för Skånela

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Hammarby på fredagskvällen med 31-25: - Vi hamnar i underläge med 9-3 och Hammarby är bra, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

moderat_outsider_jan
swedol_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
meko_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider