defacto_pan2020
Petra Ullenius, 39 år, från RosersbergFoto: Pressbild/Centerpartiet

Petra startar som politisk sekreterare hos (C)

Centerpartiet i Sigtuna kommun har anställt Petra Ullenius som politusk sekreterare: - Det är jätteroligt att nu få vara med som bollplank i den politiska vardagen, säger Petra i ett uttalande.

centrum_artikel

Rosersbergaren Petra Ullenius, 39, börjar arbetet som politisk sekreterare hos Centerpartiet i Sigtuna kommun. Petra sitter som bland annat ersättare i kommunfullmäktige och ledamot i Miljö- och hälsoskyddsnämnden. Enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet har Petra ett stort samhällsengagemang och arbetar för allas lika rät och värde. Hon brinner för frågor som rör äldreomsorg och miljö samt klimat.
– Det är jätteroligt att nu få vara med som bollplank i den politiska vardagen. Varje parti borde ha en politisk sekreterare, det är ett nödvändigt och viktigt verktyg för alla partier och den demokratiska processen, uppger Petra Ullenius.

Ska vara ute i kommunen
Petra började engagera sig politiskt för sju år sedan och har även erfarenhet från arbete i både statlig och kommunal förvaltning. Hon är beteendevetare i grunden men har även kunskap inom förvaltningspolitik, funktionsrätt och förvaltningsrätt.
– Vårt fokus i höst kommer vara att träffa kommunorganisationen, invånare och näringslivet, främst på landsbygden. Vi kommer även att lägga stor energi på att utveckla och förankra den nya Agenda 2030 beredningen som kommunledningen tog beslut om tidigare i år där Centerpartiet innehar ordförandeskapet, säger partiets gruppledare Gill Brodin.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
happy_homes_mars
defacto_helsida
aretslarling
connys_helsida
2020_helsida
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
nrh
teatergrillen_outsider