defacto_pan
Peter Fors.Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Peters Fors kliver av som VD på Fors Måleri & Entreprenad

Peters Fors kliver av som VD för Fors Måleri & Entreprenad som istället rekryterat en ny VD i Christer Winther.

Fors är delägare på Fors Måleri & Entreprenad i Arlandastad och har varit VD sedan 1993. Nu kliver han av rollen för att istället vara projektledare. I hans ställe kommer Christer Winther att vara VD för företaget.
– Det skall bli otroligt spännande att vara med och ta bolaget till nästa nivå, säger Christer Winther

Fors Måleri & Entreprenad har bland annat sysslat med omdaningen av Märsta Centrum de senaste åren. Nu har man vuxit sig starkt och utsågs förra året till Sveriges bästa Måleriföretag på Hantverkargalan.
– Det är nu dags för nästa steg och därför naturligt med byte av ledning. Jag är mycket glad för att ha fått Christer ombord, säger Peter Fors – grundare av FME. Christer förenar ett starkt entreprenöriellt driv med kompetens, erfarenhet och förståelse för bygg- och måleribranschen, uppger Peter Fors.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

sigtuna_funkis

Andie pratade trafiksäkerhet med skolbarnen

Näringsliv Lokale entreprenören Andie Lahdo besökte Tingvallaskolan för att prata om trafiksäkerhet: - Det känns väldigt bra att kunna ge något för Sigtuna kommuns barn, vi ser fram emot att fortsätta lära ut trafiksäkerhet, säger Lahdo i ett pressmeddelande.

happy_homes_juli
EXTRA

Sigtunabon tar över klassiska partystället

Näringsliv Sigtunabon Sten Carlgren som är ägare av Mister French-gruppen tar även klassiska Wisby Strand Kongress och Kallis Jallbadhuset på Gotland: - För oss är det viktigt att verksamheten åtnjuter ett högt förtroende på Gotland, och att den fortsätter utgöra draghjälp åt det lokala näringslivet och turistnäringen, säger Sten Carlgren i ett pressmeddelande

lager_bilnet

Märsta Förenade förstärker säljkåren

Näringsliv Märsta Förenade som på bara fem år mer än fördubblat sin omsättning förstärker säljkåren med tre personer: - Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. säger Staffan Haglund Försäljningschef Bygg och anläggning, i ett pressmeddelande.

Rosersbergs slott Svanenmärks

Näringsliv Rosersbergs slottshotell Svanenmärks: - Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra gäster en ytterligare kvalitetsmärkning genom att nu också vara Svanmärkta, säger hotelldirektör Joakim Landén.

defacto_host2018

Elbilar får förtur på Arlanda

Näringsliv Swedavia går med i initiativet Nollzon vilket innebär att elbilar får förtur på bland annat Arlanda: - Swedavia har under många år konsekvent och tillsammans med partners arbetat med att minska koldioxidutsläppen från marktransporter, säger Lena Wennberg, miljöchef på Swedavia, i ett pressmeddelande.

fme_jul
icavalsta_julbanner
julbanner2

De vinner Ekomatutmaningen

Näringsliv Hotell Kristina och Stora Coop i Märsta vinner Ekoutmaningen 2018 för att ha det bästa ekologiska utbudet bland kommunens restauranger och butiker: - Jag är imponerad av den ambition företagen uppvisat och de konkreta förbättringar vi sett de senaste åren, säger Mathias Forsberg, Näringslivschef på Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2

Unga företagare tar plats på Julmarknaden

Näringsliv Nytt i årets julmarknad är att unga företagare kommer att ha en speciell plats att sälja sina varor på: -Många unga företagare och skolklasser kommer att delta och sälja allt från hembakade kakor och ekologiska tandborstar, till egenhändigt designade T-shirts. UF-företagarna får också möjlighet presentera sina olika produkter och projekt, säger Maria Sebnat Martin, projektledare för julmarknaden.

objekt4
komvuxq3_4
objekt3
objekt2
connys
nrh_lania
colorama_vinter
vanster_jul
outsider
sigtunavatten_standard
funkis_2