arlandagk_panorama
Peter Fors.Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Peters Fors kliver av som VD på Fors Måleri & Entreprenad

Peters Fors kliver av som VD för Fors Måleri & Entreprenad som istället rekryterat en ny VD i Christer Winther.

centrum_pask

Fors är delägare på Fors Måleri & Entreprenad i Arlandastad och har varit VD sedan 1993. Nu kliver han av rollen för att istället vara projektledare. I hans ställe kommer Christer Winther att vara VD för företaget.
– Det skall bli otroligt spännande att vara med och ta bolaget till nästa nivå, säger Christer Winther

Fors Måleri & Entreprenad har bland annat sysslat med omdaningen av Märsta Centrum de senaste åren. Nu har man vuxit sig starkt och utsågs förra året till Sveriges bästa Måleriföretag på Hantverkargalan.
– Det är nu dags för nästa steg och därför naturligt med byte av ledning. Jag är mycket glad för att ha fått Christer ombord, säger Peter Fors – grundare av FME. Christer förenar ett starkt entreprenöriellt driv med kompetens, erfarenhet och förståelse för bygg- och måleribranschen, uppger Peter Fors.

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

bonava_helsida
logistik_utbildning

Stockholmare vill bygga ut Arlanda

Näringsliv Enligt en undersökning som Stockholms handelskammare har gjort så är 60 procent av stockholmarna positiva till en utbyggnad av Arlanda: - För huvudstadsregionen är goda flygförbindelser och möjligheten att så effektivt som möjligt resa till och från olika delar av världen en förutsättningar för att kunna mäta sig mot global konkurrenter som redan har tillgång till starka flygnav, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare.

sigtunavatten_standard
fme_helsida

SAS etablerar linje Arlanda-Beirut

Näringsliv Med start 30:e juni kommer SAS att flyga mellan Arlanda och Libanons huvudstad Beirut: - Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Beirut från Skandinavien och det är glädjande att vi nu kan erbjuda en attraktiv tidtabell för våra resenärer från Arlanda.

colorama_april2

Svenco tar hem riksomfattande upphandling om matavfallspåsar

Näringsliv Arlandastadbaserade Svenco har vunnit en upphandling hos Sveriges kommuner och landsting gällande papperssäckar och matavfallspåsar: - För Svenco är det roligt att vi återigen blivit utsedda som ramavtalsleverantör nummer ett av SKL Kommentus avseende leveranser av matavfallspåsar och säckar, säger VD Christer Hansson.

happyhomes_2019
valsta_utveckling

Ny affär i hamn för Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade utökar samarbetet med Swerock och ska sköta ballasttransporter till Swerock: - För att kunna transportera det här krävs specialanpassade fordon, berättar Staffan Haglund, affärsområdeschef för bygg och anläggning på Märsta Förenade.

defacto_helsida
EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

centrum_pask_helsida

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

bonava_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
colorama_april