arlandagk_panorama
Peter Fors.Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Peters Fors kliver av som VD på Fors Måleri & Entreprenad

Peters Fors kliver av som VD för Fors Måleri & Entreprenad som istället rekryterat en ny VD i Christer Winther.

sportlov_centrum

Fors är delägare på Fors Måleri & Entreprenad i Arlandastad och har varit VD sedan 1993. Nu kliver han av rollen för att istället vara projektledare. I hans ställe kommer Christer Winther att vara VD för företaget.
– Det skall bli otroligt spännande att vara med och ta bolaget till nästa nivå, säger Christer Winther

Fors Måleri & Entreprenad har bland annat sysslat med omdaningen av Märsta Centrum de senaste åren. Nu har man vuxit sig starkt och utsågs förra året till Sveriges bästa Måleriföretag på Hantverkargalan.
– Det är nu dags för nästa steg och därför naturligt med byte av ledning. Jag är mycket glad för att ha fått Christer ombord, säger Peter Fors – grundare av FME. Christer förenar ett starkt entreprenöriellt driv med kompetens, erfarenhet och förståelse för bygg- och måleribranschen, uppger Peter Fors.

icavalsta_semlor
banner_trerosor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sigtunavatten_standard
sportlov2019
arlandagolf

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

ridskola_2019_helsida

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sangensemble
happyhomes_2019
defacto_helsida
extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider