sommar
Peter Fors.Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Peters Fors kliver av som VD på Fors Måleri & Entreprenad

Peters Fors kliver av som VD för Fors Måleri & Entreprenad som istället rekryterat en ny VD i Christer Winther.

marstakalaset_artikel

Fors är delägare på Fors Måleri & Entreprenad i Arlandastad och har varit VD sedan 1993. Nu kliver han av rollen för att istället vara projektledare. I hans ställe kommer Christer Winther att vara VD för företaget.
– Det skall bli otroligt spännande att vara med och ta bolaget till nästa nivå, säger Christer Winther

Fors Måleri & Entreprenad har bland annat sysslat med omdaningen av Märsta Centrum de senaste åren. Nu har man vuxit sig starkt och utsågs förra året till Sveriges bästa Måleriföretag på Hantverkargalan.
– Det är nu dags för nästa steg och därför naturligt med byte av ledning. Jag är mycket glad för att ha fått Christer ombord, säger Peter Fors – grundare av FME. Christer förenar ett starkt entreprenöriellt driv med kompetens, erfarenhet och förståelse för bygg- och måleribranschen, uppger Peter Fors.

happyhomes_2019
kontor_thaifong
sommar_centrum
arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

colorama_april2
ica_valsta_choklad

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

nrh
connys
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider