bovard_sh
Peter Aslan som äger Frisyr klippte hemlösa på söndagenFoto: Insändarbild

Peter klippte hemlösa igen

Peter Aslan från Steninge medverkade för andra året i rad i Vi på Medis där han klippte hemlösa: - Det var en otrolig upplevelse, säger Peter till märsta.nu

rosta_sigtuna2

På söndagen var Peter Aslan med organisationen Vi på Medis för att klippa hemlösa, de fick sin sommarfrisyr, Peter klippte ca 10 personer mellan 10-13 tillsammans med sina kollegor Rana och Abbad från Frisyr.
– Det var andra gången vi är med, det är en rolig grej, en skön upplevelse. De är jättetacksamma för att bli tillfixade, det var bra väder och arrangören ordnar mat och allt åt dem under dagen, berättar Peter Aslan.

happyhomes_2019
moderaternamaj
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

v_eu_helsida
rosta_sigtuna2
varfest_helsida
nationaldag_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

mp_eu
eu_sap
bonava_maj_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

rosta_sigtuna
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
nrh
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
connys
mp_eu_outsider
colorama_april
oppning_outsider
v_eu