moderat_sommar
Många var nyfikna på WEFoto: Insändarbild
Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med Peter JihdeFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Peter Jihde invigde WE

Många var nyfikna på nya gymmet WE öppnade upp på Stora Gatan under lördagen. TV4-profilen Peter Jihde hade bjudits in för att agera konferencier.

centrum_artikel

I torsdags fick märsta.nu testa We och på lördagen var det öppet för alla. Det bjöds på provträning i alla dess former och gruppträning; Zumba, Yoga, cykel och cirkel bland annat. We har också klassikern Body Pump på sitt schema. Under söndagen fortsätter träningen med två pass. Jonas Eriksson och Niklas Wikegårds gemensamma vän Peter Jihde fanns på plats under lördagen för att agera konferencier.

speedy_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

happyhomes_sommar2020
marina_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

2020_helsida
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider