sportfiske_jubileum
Många var nyfikna på WEFoto: Insändarbild
Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med Peter JihdeFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Peter Jihde invigde WE

Många var nyfikna på nya gymmet WE öppnade upp på Stora Gatan under lördagen. TV4-profilen Peter Jihde hade bjudits in för att agera konferencier.

rosta_sigtuna2

I torsdags fick märsta.nu testa We och på lördagen var det öppet för alla. Det bjöds på provträning i alla dess former och gruppträning; Zumba, Yoga, cykel och cirkel bland annat. We har också klassikern Body Pump på sitt schema. Under söndagen fortsätter träningen med två pass. Jonas Eriksson och Niklas Wikegårds gemensamma vän Peter Jihde fanns på plats under lördagen för att agera konferencier.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

v_eu_helsida
oppning_helsida
nationaldag_helsida
mp_eu

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
moderaternamaj

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

colorama_april
sh_oppet
sap_outsider_eu
nrh
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
v_eu
sh_bovard_out
fme_outsider
rosta_sigtuna
connys
oppning_outsider
nationaldag_out
mp_eu_outsider
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider