liber_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Person påkörd vid station-Bil in i byggarbetsplats

Två trafikolyckor har inträffat under eftermiddagen, vid Märsta station har en person körts på och på väg 263 i höjd med Circle K har en bil kört in i byggarbetsplatsen.

fraga_liberalerna

Vid 16-tiden räddningstjänst till Märsta station sedan en person körts på vid busshållsplatsen, en person fick föras till sjukhus med ambulans. Ingen förare ska vara misstänkt för brott men det är en trafikmålsanteckning upprättad. Alla inblandade parter var kvar på platsen när polis anlände.

16.30 kom larm om en olycka vid Circle K där en bil kört in i byggarbetsplatsen över viadukten. Ingen person ska vara skadad men bärgare är beställd för att få undan bilen. Trafikverket räknar med begränsad framkomlighet till ca 17.15.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

connys_helsida
kristina_helsida
manskold_helsida
meko_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

julen_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

defacto_helsida
budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

centrum_helsida2020
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

manskold_outsider
swedol_outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
kristina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
julen_outsider
sigtuna_vatten_outsider