centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Person påkörd vid station-Bil in i byggarbetsplats

Två trafikolyckor har inträffat under eftermiddagen, vid Märsta station har en person körts på och på väg 263 i höjd med Circle K har en bil kört in i byggarbetsplatsen.

centrum_artikel

Vid 16-tiden räddningstjänst till Märsta station sedan en person körts på vid busshållsplatsen, en person fick föras till sjukhus med ambulans. Ingen förare ska vara misstänkt för brott men det är en trafikmålsanteckning upprättad. Alla inblandade parter var kvar på platsen när polis anlände.

16.30 kom larm om en olycka vid Circle K där en bil kört in i byggarbetsplatsen över viadukten. Ingen person ska vara skadad men bärgare är beställd för att få undan bilen. Trafikverket räknar med begränsad framkomlighet till ca 17.15.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

studenten2020_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

kcbygg_helsida
marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

marina_outsider
speedy_outsider
nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider