bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Person påkörd vid station-Bil in i byggarbetsplats

Två trafikolyckor har inträffat under eftermiddagen, vid Märsta station har en person körts på och på väg 263 i höjd med Circle K har en bil kört in i byggarbetsplatsen.

rosta_sigtuna2

Vid 16-tiden räddningstjänst till Märsta station sedan en person körts på vid busshållsplatsen, en person fick föras till sjukhus med ambulans. Ingen förare ska vara misstänkt för brott men det är en trafikmålsanteckning upprättad. Alla inblandade parter var kvar på platsen när polis anlände.

16.30 kom larm om en olycka vid Circle K där en bil kört in i byggarbetsplatsen över viadukten. Ingen person ska vara skadad men bärgare är beställd för att få undan bilen. Trafikverket räknar med begränsad framkomlighet till ca 17.15.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
v_eu_helsida
eu_sap
mp_eu
rosta_sigtuna2
varfest_helsida
nationaldag_helsida
oppning_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
oppning_outsider
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
v_eu
connys
defacto_outsider
rosta_sigtuna
sh_oppet
nrh
colorama_april
sh_bovard_out
fme_outsider