julbanner
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Person påkörd vid station-Bil in i byggarbetsplats

Två trafikolyckor har inträffat under eftermiddagen, vid Märsta station har en person körts på och på väg 263 i höjd med Circle K har en bil kört in i byggarbetsplatsen.

Vid 16-tiden räddningstjänst till Märsta station sedan en person körts på vid busshållsplatsen, en person fick föras till sjukhus med ambulans. Ingen förare ska vara misstänkt för brott men det är en trafikmålsanteckning upprättad. Alla inblandade parter var kvar på platsen när polis anlände.

16.30 kom larm om en olycka vid Circle K där en bil kört in i byggarbetsplatsen över viadukten. Ingen person ska vara skadad men bärgare är beställd för att få undan bilen. Trafikverket räknar med begränsad framkomlighet till ca 17.15.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

defacto_host2018
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

julbanner2
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

fme_jul
lager_bilnet
sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

icavalsta_julbanner
happy_homes_juli
objekt2
connys
objekt3
vanster_jul
outsider
colorama_vinter
nrh_lania
funkis_2
objekt4
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4