arlandagk_panorama
Brandkår vid korsningen Västra bangatan/NymärstagatanFoto: Insändarbild/Mattias Nordahl

En till sjukhus efter påkörning

En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

banner_juni_artikel

Polis och brandkår larmades till Nymärstagatan/Västra bangatan strax efter klockan 12 med anledning av att en bil kört på en person. Bilen åkte först från platsen men föraren kom tillbaka och har givit sig tillkänna enligt Polisen.

Den påkörde ska inte vara allvarligt skadad men åkt till sjukhus för kontroll. En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats:
– Vi får se vad det leder till, om det blir vårdslöshet i trafik, men föraren är identifierad i alla fall, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

midsommar_valsta_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
oppning_helsida
defacto_helsida
banner_juni_helsida
fme_helsida
ica_valsta_choklad

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
midsommar_valsta_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
colorama_april
nrh
sbrf_outsider
connys
fme_outsider
oppning_outsider