arlandagk_panorama
Brandkår vid korsningen Västra bangatan/NymärstagatanFoto: Insändarbild/Mattias Nordahl

En till sjukhus efter påkörning

En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

centrum_pask

Polis och brandkår larmades till Nymärstagatan/Västra bangatan strax efter klockan 12 med anledning av att en bil kört på en person. Bilen åkte först från platsen men föraren kom tillbaka och har givit sig tillkänna enligt Polisen.

Den påkörde ska inte vara allvarligt skadad men åkt till sjukhus för kontroll. En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats:
– Vi får se vad det leder till, om det blir vårdslöshet i trafik, men föraren är identifierad i alla fall, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

valsta_utveckling
bonava_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

colorama_april2
sigtunavatten_standard

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

logistik_utbildning

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

defacto_helsida
ica_pask

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

happyhomes_2019

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

centrum_pask_helsida

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
ridskola2019_outsider
bonava_outsider