defacto_pan2020
Brandkår vid korsningen Västra bangatan/NymärstagatanFoto: Insändarbild/Mattias Nordahl

En till sjukhus efter påkörning

En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Polis och brandkår larmades till Nymärstagatan/Västra bangatan strax efter klockan 12 med anledning av att en bil kört på en person. Bilen åkte först från platsen men föraren kom tillbaka och har givit sig tillkänna enligt Polisen.

Den påkörde ska inte vara allvarligt skadad men åkt till sjukhus för kontroll. En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats:
– Vi får se vad det leder till, om det blir vårdslöshet i trafik, men föraren är identifierad i alla fall, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider