bostadsformedling
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Percys kött etablerar vid Lidl

Percys Kött och delikatesser öppnar vägg i väg med Lidl och WE i Sigtuna stadsängar.

centrum_artikel

Ännu en etablering kommer till Sigtuna stadsängar, det är klart med Percys Kött och Delikatesser. Butiken öppnar i samma fastighet som Lidl och WE. Percys grundades 1965 och är populära i norra Stockholm enligt ett pressmeddelande från Lidl.
– Percys är den perfekta grannen. De drivs av samma värden som vi och jag är övertygad om att de med sin kunskap och historia inom hantverket kommer blir ett uppskattat tillskott i Sigtuna. Tillsammans med dem och WE Träning & Hälsa kommer vi kunna erbjuda Sigtunaborna en helhetsupplevelse. Det här blir grannsamverkan i ordets rätta bemärkelse, säger Thomas Brattlöw, Fastighetsdirektör Lidl Sverige.

Malin Olsson, delägare på Percys säger i ett uttalande att man är hedrade över att man fått flytta in hos Sveriges snabbast växande livsmedelskedja:
– För oss på Percys är råvaror av högsta kvalitet helt centralt, ett kärnvärde vi delar med Lidl. Det känns oerhört spännande att få vara med och bygga upp det här unika konceptet tillsammans med Lidl och WE Träning & Hälsa

defacto_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
connys_helsida
studeravidare_helsida
sigtunahem_sokbostad
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
nrh
centrum_sommar_out