nationaldag_pan
Steninge slottsbon CarolaFoto: Connoisseur
Per Taube, slottsägarenFoto: Connoisseur
SlottsgårdenFoto: Filip Gustafsson
Corvette med bilarFoto: Filip Gustafsson

Per Taube bjöd in till Connoisseurs motordag i Steninge slott

Connoisseurs årliga motordag hölls i Steninge slott och lockade stort intresse.

Per Taube bjöd in till Connoisseurs Motordag i Steninge slott. Det minglades och visades upp mängder av exklusiva premiumbilar. 700 gäster var inbjudna men de fick delas in i olika skift på grund av begränsningar för att minska smittspridning av covid-19. Bentley Bentayga Hybrid hade Sverigepremiär och visades upp för allmänheten för första gången.

I år vart det ren utställning på grund av covid och man fick boka upp sig till provkörningar de kommande dagarna. Intresset var stort och man fick neka många att besöka slottet detta år.
– Motordagen är ett våra allra populäraste evenemang. Gästlistan är sedan länge fylld till brädden av miljonärer som vill titta på de senaste bilnyheterna. Det här är ett väldigt bra försäljningstillfälle för alla de som säljer bilar inom premium och lyxsegmentet, säger Susanne Ytterskog, grundare av magasinet Connoisseur.

2020_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

defacto_helsida
liber_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

nationaldag_helsida
centrum_sommar2022_helsida
retro_helsida
helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

retro_outsider
outsider
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
nationaldag_out
nrh
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider