center_pan21
Steninge slottsbon CarolaFoto: Connoisseur
Per Taube, slottsägarenFoto: Connoisseur
SlottsgårdenFoto: Filip Gustafsson
Corvette med bilarFoto: Filip Gustafsson

Per Taube bjöd in till Connoisseurs motordag i Steninge slott

Connoisseurs årliga motordag hölls i Steninge slott och lockade stort intresse.

Per Taube bjöd in till Connoisseurs Motordag i Steninge slott. Det minglades och visades upp mängder av exklusiva premiumbilar. 700 gäster var inbjudna men de fick delas in i olika skift på grund av begränsningar för att minska smittspridning av covid-19. Bentley Bentayga Hybrid hade Sverigepremiär och visades upp för allmänheten för första gången.

I år vart det ren utställning på grund av covid och man fick boka upp sig till provkörningar de kommande dagarna. Intresset var stort och man fick neka många att besöka slottet detta år.
– Motordagen är ett våra allra populäraste evenemang. Gästlistan är sedan länge fylld till brädden av miljonärer som vill titta på de senaste bilnyheterna. Det här är ett väldigt bra försäljningstillfälle för alla de som säljer bilar inom premium och lyxsegmentet, säger Susanne Ytterskog, grundare av magasinet Connoisseur.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

2020_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

mp_host_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag
eldsjal-helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
helsida_var2021
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
andersojag_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider