centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild/GGG

Pensionärer på utflykt till Stockholm

GGG, Guldkant, Glädje, Gemenskap, arrangerade utflykt för pensionärer till Stockholm under torsdagen.

märsta.nu har tidigare berättat om initiativet GGG som arrangerar aktiviteter för pensionärer på Norrbacka och Arenberga. I torsdags åkte en grupp till Stockholm för besök på Sveriges Radio där man fick en guidad tur. Först startade man med en lunchbuffé på Scandic Continental. På SR fick sällskapet vara med under en direktsändning och som pricken över i:et träffade man sin stora Björn Skifs.
– Deltagarna var väldigt glada, hälsar Monica och Eva på GGG.

happyhomes_50

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

centrum_helsida2020

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

connys
nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider