bostadsformedling
Foto: Insändarbild/GGG

Pensionärer på utflykt till Stockholm

GGG, Guldkant, Glädje, Gemenskap, arrangerade utflykt för pensionärer till Stockholm under torsdagen.

centrum_artikel

märsta.nu har tidigare berättat om initiativet GGG som arrangerar aktiviteter för pensionärer på Norrbacka och Arenberga. I torsdags åkte en grupp till Stockholm för besök på Sveriges Radio där man fick en guidad tur. Först startade man med en lunchbuffé på Scandic Continental. På SR fick sällskapet vara med under en direktsändning och som pricken över i:et träffade man sin stora Björn Skifs.
– Deltagarna var väldigt glada, hälsar Monica och Eva på GGG.

brobygget_helsida_valsta

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

defacto_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

speedy_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
swedol_outsider
nrh
kaa_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider