panorama_centrum

Pendeltågen stannar inte i Rosersberg

Ett växelfel har inträffat i Rosersberg vilket innebär att pendeltåg inte stannar vid stationen. Ersättningsbussar har satts in till rusningstrafiken.

Det råder stora störningar i pendeltågstrafiken till och från Märsta på grund av växelfel i Rosersberg. Pendeltåg stannar inte i Rosersberg tillsvidare och det påverkar även tidtabellen för resterande avgångar och ankomster. Växelfelet beräknas pågå till 1:a april enligt SL, men det kan gå fortare att lösa.

Sedan i morse är det växelfel i Rosersberg vilket innebär att tågen inte stannar där. Ersättningsbussar har satts in till rusningstrafiken som ska gå mellan Märsta-Rosersberg och Rosersberg-Väsby. Det finns ingen prognos för när tågen kan gå som vanligt igen. SL har tidigare uppget att det kan röra sig om 1:a april som tidigast.

marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

defacto_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
ewas_outsider
swedol_outsider
connys