moderater_pan_sommar
Foto: Genrebild/PadelXpert

PDL United stänger hall i Rosersberg

Padelaktören PDL United stänger ner 15 av sina hallar, bland annat i Rosersberg.

Det råder överetablering av padelhallar rapporterar Fastighetsvärlden. PDL United kommer med anledning av det stänga ner 15 av sina hallar, en av de berörda är hallen i Rosersberg. PDL United gick ihop med PDL Group tidigare i år och har totalt 120 hallar. I Sigtuna kommun finns ett flertal hallar i både Sigtuna, Arlandastad och Rosersberg. Vad som händer med de nedlagda hallarna är inte klart men lämplig verksamhet kan vara inom lager- och logistik eller lekland.

connys_helsida
mp_helsida_april

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

social_helsida
kso_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
sfs_out
kso-duell_out
nrh
connys
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider