defacto_pan2020
Patric Kauko ska uppträda på Gröna Lunds klassiska scenFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Patric till Grönans klassiska scen

Patric Kauko som vann Sigtuna Melodifestival 2018 ska uppträda på Gröna Lund tilsmmans med andra från Funkisfestivalen.

Funkisfestivalen intar Gröna Lund. 19:e augusti ska några av de som var med i festivalen tidigare i år sjunga på Grönans klassiska scen. Patric Kaouko som vann i Kulturum 2018 är en av deltagarna. Han ska sjunga Inget stoppar oss nu.
– Det här är ett fantastiskt arrangemang med bara vinnare. De som vågar ställa sig på scenen och sjunga är vinnare för att de alls vågar. Vi som jobbar med och bakom artisterna lär oss något vid varje möte och publiken får insikt att ALLA kan med rätt stöd. Vi är så glada att få möjligheten att komma till Gröna Lund och uppträda och hoppas att fler förstår vikten av att låta kulturscenen ägas av många, säger Ann Epstein, en av projektledare för Funkisfestivalen, i ett pressmeddelande.

festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
boisigtuna
2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider