defacto_pan
Patric Kauko ska uppträda på Gröna Lunds klassiska scenFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Patric till Grönans klassiska scen

Patric Kauko som vann Sigtuna Melodifestival 2018 ska uppträda på Gröna Lund tilsmmans med andra från Funkisfestivalen.

Funkisfestivalen intar Gröna Lund. 19:e augusti ska några av de som var med i festivalen tidigare i år sjunga på Grönans klassiska scen. Patric Kaouko som vann i Kulturum 2018 är en av deltagarna. Han ska sjunga Inget stoppar oss nu.
– Det här är ett fantastiskt arrangemang med bara vinnare. De som vågar ställa sig på scenen och sjunga är vinnare för att de alls vågar. Vi som jobbar med och bakom artisterna lär oss något vid varje möte och publiken får insikt att ALLA kan med rätt stöd. Vi är så glada att få möjligheten att komma till Gröna Lund och uppträda och hoppas att fler förstår vikten av att låta kulturscenen ägas av många, säger Ann Epstein, en av projektledare för Funkisfestivalen, i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sommar_centrum
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider