centrum_panorama2020
Patric Kauko ska uppträda på Gröna Lunds klassiska scenFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Patric till Grönans klassiska scen

Patric Kauko som vann Sigtuna Melodifestival 2018 ska uppträda på Gröna Lund tilsmmans med andra från Funkisfestivalen.

Funkisfestivalen intar Gröna Lund. 19:e augusti ska några av de som var med i festivalen tidigare i år sjunga på Grönans klassiska scen. Patric Kaouko som vann i Kulturum 2018 är en av deltagarna. Han ska sjunga Inget stoppar oss nu.
– Det här är ett fantastiskt arrangemang med bara vinnare. De som vågar ställa sig på scenen och sjunga är vinnare för att de alls vågar. Vi som jobbar med och bakom artisterna lär oss något vid varje möte och publiken får insikt att ALLA kan med rätt stöd. Vi är så glada att få möjligheten att komma till Gröna Lund och uppträda och hoppas att fler förstår vikten av att låta kulturscenen ägas av många, säger Ann Epstein, en av projektledare för Funkisfestivalen, i ett pressmeddelande.

oppethus_helsida
happyhomes_50

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

connys
oppethus_outsider
nrh
teatergrillen_outsider