halloween_centrum
Foto: Daniel Iskander

Passproblem hos Arlandapolisen

Polisen hade under lördagen och fram till 13 på söndagen problem med att utfärda provisoriska pass på Arlanda.

centrum_artikel

På grund av uppdatering av datasystem sm polisen behöver för att utfärda provisoriska pass på Arlanda så går det sedan i lördags inte längre att utfärda några. Klockan 13 idag väntas systemet vara igång igen. I samband med uppdateringen uppstod tekniska problem. Mellan 13-16 idag söndag kan man utfärda pass. Ska man inte resa i närtid så ska man inte besöka polisen på Arlanda för ett provisoriskt pass idag söndag, uppmanar Polisen.

dack-helsida

Askerson kritiseras för brev till migrationsministern

Politik Socialdemokraterna riktar ny kritik mot Mattias Askerson (M), denna gång för att han skickat brev till migrationsminister Morgan Johansson.

defacto_helsida
helsida_var2021

Så vill Bergqvist (L) vända trenden i Valsta

Politik Liberalerna har suttit i kommunledningen i olika konstellationer sedan 2014. Under 2021 klassades Valsta som utsatt område men till 2030 ska alla utsatta områden vara borta enligt förslag från partiet.

Märstabo döms i blocketbedrägeri

Notiser En man från Märsta döms för grovt penningtvättsbrott sedan han lurat andra att betala in pengar för varor, pengarna skickades sedan vidare till andra konton.

mp_host_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

2020_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
bostad_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider