sportfiske_jubileum
Foto: Pressbild/Norwegian

Passagerare fick kliva av norwegianplan

Efter ett uttalande från en passagerare ombord på ett plan från Arlanda så utrymdes det: - Vi kan bekräfta att det varit en incident på Arlanda. Det var ett Norwegianplan som skulle till Köpenhamn, säger Ellen Laurin, Swedavias pressjour, till Expressen.

rosta_sigtuna2

Vid 14-tiden gjorde en passagerare ombord på ett plan ett uttalande till en medpassagerare som gällde säkerheten ombord. Polis tillkallades i samband med det och en kontroll gjordes som var utom anmärkning. Kaptenen beordrade samtliga passagerare att kliva av till gaten i samband med kontrollen. Eter ca en halvtimme fick samtliga klia ombord igen och planet kunde lämna Arlanda, ingen polisanmälan har upprättats.

Enligt Expressen var det ett plan från Norwegian som skulle till Köpenhamn.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

moderaternamaj
happyhomes_2019
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

bonava_maj_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

mp_eu
nationaldag_helsida
oppning_helsida
eu_sap
nationaldag_helsida
v_eu_helsida
nationaldag_out
oppning_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
connys
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
nrh
v_eu
colorama_april
mp_eu_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
sap_outsider_eu
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider