defacto_panorama_mustasch
Foto: Pressbild/Norwegian

Passagerare fick kliva av norwegianplan

Efter ett uttalande från en passagerare ombord på ett plan från Arlanda så utrymdes det: - Vi kan bekräfta att det varit en incident på Arlanda. Det var ett Norwegianplan som skulle till Köpenhamn, säger Ellen Laurin, Swedavias pressjour, till Expressen.

Vid 14-tiden gjorde en passagerare ombord på ett plan ett uttalande till en medpassagerare som gällde säkerheten ombord. Polis tillkallades i samband med det och en kontroll gjordes som var utom anmärkning. Kaptenen beordrade samtliga passagerare att kliva av till gaten i samband med kontrollen. Eter ca en halvtimme fick samtliga klia ombord igen och planet kunde lämna Arlanda, ingen polisanmälan har upprättats.

Enligt Expressen var det ett plan från Norwegian som skulle till Köpenhamn.

sigtunavatten_standard
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

happyhomes_2019
ica_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

agy_oppethus
defacto_mustach_helsida

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

greeknighthelsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

fme_oktober
centrum_host_helsida
colorama_april2
connys
agy_oppethus_outsider
nrh
greeknight_outsider