arlandagolf_pan_aug
Foto: Pressbild/Norwegian

Passagerare fick kliva av norwegianplan

Efter ett uttalande från en passagerare ombord på ett plan från Arlanda så utrymdes det: - Vi kan bekräfta att det varit en incident på Arlanda. Det var ett Norwegianplan som skulle till Köpenhamn, säger Ellen Laurin, Swedavias pressjour, till Expressen.

marstakalaset_artikel

Vid 14-tiden gjorde en passagerare ombord på ett plan ett uttalande till en medpassagerare som gällde säkerheten ombord. Polis tillkallades i samband med det och en kontroll gjordes som var utom anmärkning. Kaptenen beordrade samtliga passagerare att kliva av till gaten i samband med kontrollen. Eter ca en halvtimme fick samtliga klia ombord igen och planet kunde lämna Arlanda, ingen polisanmälan har upprättats.

Enligt Expressen var det ett plan från Norwegian som skulle till Köpenhamn.

kontor_thaifong

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida
colorama_april2
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

happyhomes_2019
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys