arlandagk_panorama

Påskens matcher: Derby i Division 3

Fortfarande bara tre lag igång i seriespel. Märsta IK inleder påskhelgen med spel på skärtorsdagskvällen.

rosta_sigtuna2

Skärtorsdag
Division 3: Märsta IK-Fanna BK, kl. 20.00, Midgårdsvallen
Upplandsderby där Märsta tar emot Fanna från Enköping, Fanna som är nykomling i serien vann sin premiär med 2-0 mot Österåker. Laget fick en friplats i serien efter att ha förlorat kvalet mot Vaksala, men efter vakans så fick man ändå chansen att kliva upp.

Påskdagen
Divison 5Ö: Palestinska-Rosersberg, kl. 13.30, Valsätra IP
RIK inledde med seger i premiären och tar sig an nykomlingen Palestinska som vann i sin premiär mot Apollon med 2-1

Annandag påsk
Division 4: FC Arlanda-Tärnsjö, kl. 14.00, Midgårdsvallen
Tärnsjö var ett topp 5-lag förra året och vann premiären mot Rimbo med 2-0. Arlanda vann i sin tur också i premiären men får klara sig utan målvakten Magomed Abdurahmanov som blev utvisad. Sedan tidigare är även Maik Aslan avstängd för en händelse i futsal.

varfest_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

v_eu_helsida
eu_sap
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

oppning_helsida
rosta_sigtuna2
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

happyhomes_2019

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nationaldag_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

sh_oppet
bonava_maj_outsider
colorama_april
v_eu
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
oppning_outsider
connys
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
nationaldag_out
defacto_outsider
sap_outsider_eu
nrh
fme_outsider