centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Parkeringsvakt attackerad på Arlanda

En parkeringsvakt attackerades på Arlanda under eftermiddagen.

Vid 15-tiden kallades polis till en parkering på Arlanda sedan en parkeringsvakt hotats. En förare som fått en bot skapa spottat och kastat vatten på parkeringsvakten. En anmälan om förgripelse mot tjänsteman upprättades, det är en anmälan som är just under rubriceringen våld mot tjänsteman. Föraren har identifierats och delgivits misstanke om brottet men det blev inte aktuellt med ett gripande.

happy_homes_mars

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider