bergstrand_jan_pan
En av deltagarna i Para-dressyrtävlingen på Sigtuna RidskolaFoto: Insändarbild

Para-dressyr i Sigtuna

Under tisdagen arrangerade Sigtunabygdens Ryttarförening Paradressyrtävling.

centrum_artikel

Sigtunabydens Ryttarförening arrangerade Para-dressyrtävling. Tre av klubbens ryttare var med i tävlingen som hölls med hjälp av medel från Allmänna arvsfonden, Upplands Idrottsförbund och Rotary Sigtuna.
– Det var en glädje att se både de tävlande, hästarna och publiken så imponerade. Vi är så glada att vi kunnat utveckla vår verksamhet för ryttare med funktionsvariation med vårat funktionsanpassade stall, säger Åsa Nordberg på SBRF.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

defacto_helsida
mod_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
bergstrand_out_jan
swedol_outsider