moderat_sommar
En av deltagarna i Para-dressyrtävlingen på Sigtuna RidskolaFoto: Insändarbild

Para-dressyr i Sigtuna

Under tisdagen arrangerade Sigtunabygdens Ryttarförening Paradressyrtävling.

centrum_artikel

Sigtunabydens Ryttarförening arrangerade Para-dressyrtävling. Tre av klubbens ryttare var med i tävlingen som hölls med hjälp av medel från Allmänna arvsfonden, Upplands Idrottsförbund och Rotary Sigtuna.
– Det var en glädje att se både de tävlande, hästarna och publiken så imponerade. Vi är så glada att vi kunnat utveckla vår verksamhet för ryttare med funktionsvariation med vårat funktionsanpassade stall, säger Åsa Nordberg på SBRF.

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

2020_helsida
centrum_helsida2020
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
marina_helsida
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out