bergstrand_jan_pan
Foto: FIBA

Pantzar till VM-kval – Spelar i Avicci Arena

Sigtuna BBK-fostrade Melwin Pantzar har tagits ut till VM-kvalet där Sverige ska möta Finland hemma i Avicci Arena.

centrum_artikel

17 spelare har tagits ut av de nya svenska förbundskaptenerna som ska möta Finland i VM-kval 25:e november. Bland dessa finns Melwin Pantzar, fostrad i Sigtuna BBK och proffs i Valladolid. Melwin har nu 11 A-landskamper på meritlistan. Landslaget samlas 22:a november, spelar sen mot Finland i Avicci Arena och 28:e november är det match mot Slovenien borta. Sverige slår ur underläge i kvalet där man möter landslag som är kvalificerade till EM. Pantzar är född 2000 och spelar Guard, han är näst yngst i landslaget.

handbollsskola
defacto_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

bergstrand_out_jan
centrum_sommar_out
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh