moderat_sommar
Pantzar sätter straff i landslagströjanFoto: Insändarbild

Pantzar till Spanien igen

Melwin Pantzar har värvats tillbaka till Spanien, denna gång till Valladolid.

centrum_artikel

Pantzar som är fostrad i Sigtuna Basket hamnade i Real Madrid för några år sedan, resan fortsatte i franska Monaco den gångna säsongen. Nu uppger han själv via sociala medier att han kommer att återvända till Spanien för att spela med Valladolid.
– Jag brukade be för möjligheter som denna skriver han

Melwin ska även spela i landslaget i början av augusti, Valladolid tränas för övrigt av den svenska förbundskaptenen Hugo Lopez.

centrum_helsida2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
nrh
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov