moderat_sommar
Melwin PantzarFoto: Pressbild/Jesper Zerman/BILDBYRÅN

Pantzar till landslagssamling

Förre märstabon Melwin Pantzar har tagits ut till Basketlandslagets samling.

centrum_artikel

Basketlandslagen håller träningsläger i augusti i Södertälje, till herrlandslaget har Melwin Pantzar tagits ut. Pantzar startade sin karriär i Sigtuna Basket som spelade i Valsta Sim & Sporthall. Efter en tid i Real Madrid är han nu u Monaco. Pantzar var också med i kvalspel mot Turkiet före coronapandemin.

brobygget_helsida_valsta

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

2020_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
sigtunahem_sokbostad
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
brobygget_outsider_valsta
nrh
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider