defacto_pan2020
Här sätter Melwin den första av två straffkastFoto: Insändarbild

Pantzar satte straffar mot Turkiet

Märstasonen Melwin Pantzar var med om en historisk match mot Turkiet i Globen och satte även två poäng på straff.

Sverige vann med 87-80 mot Turkiet i Globen inför 11 390 åskådare vilket är publikrekord för svensk landslagsbasket. Melwin Pantzar från Valsta och moderklubben Sigtuna Basket hölls poänglös mot Kroatien där Sverige var chanslöst i fredags.

Men mot Turkiet blev det speltid och han satte även två straffpoäng. Melwin Pantzar hade omfattande lokalt stöd då flera av Sigtuna Baskets medlemmar var på plats och även en hel del andra kommuninvånare. I och med segern kan Sverige drömma vidare om EM i Basket.

 

festspec_corona_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

happy_homes_mars

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

speedy_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
marina_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

2020_helsida
ridskola2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider