centrum_panorama2020
Foto: Instagram

Pantzar i EM-kval

Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_artikel

Sigtuna Baskets Melwin Pantzar som hamnade i Real Madrid spelar numera i Monaco. I höstas gjorde han sina första matcher i A-landslaget mot Tyskland. Nu är det EM-kval som gäller. Pantzar är tillsammans med Olle Lundqvist närmast från U20-landslaget och landslagsansvarige Fredrik Joulamo säger att det ska bli spännande att se dem tillsammans med de stora pojkarna.

Matcherna spelas 21 februari borta mot Kroatien och sen hemma mot Turkiet i Globen. En match som innebär svensk baskethistoria eftersom det är första gången ett svenskt landslag spelar i Globen.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

connys_helsida
happyhomes_2019

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

sportlov_sigtuna
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider