defacto_pan

Polis kallades till skola efter att misstänkt obehörig setts

Polis kallades till SSHL i Sigtuna sedan man misstänkte att det fanns en obehörig man på skolans område.

Polis larmades till skolan i Sigtuna vid 13-tiden efter att personal larmat om en obehörig person på skolområdet. Enligt uppgift till redaktionen var det en piketbuss vid skolan som kontrollerade uppgifterna. Den lämnade kring 13.45.

Bakgrunden till att polisen kallades in var enligt uppgift till märsta.nu att en man med ryggsäck gått fram och tillbaka bakom aulan. Han ska ha betett sig mystiskt och även setts gå in i en av byggnaderna. Skolan ska sen ha kontrollerat kameror och kontaktade polis eftersom det är rutin vid sådana situationer.

Polisen har avslutat ärendet utan att man lyckats bekräfta någon uppgift om obehöriga. Hur den uppgiften fått spridning är inget som man kommer att arbeta vidare på.

defacto_helsida
fme_oktober
happyhomes_2019

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

sigtunavatten_standard
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

ica_oktober