center_pan21
Foto: Pressbild

Padelmässa till XPO

Scandinavian XPO har gjort klart med Padelmässa för januari 2022.

Padelsporten har ökat explosionsartat under pandemin och i lördags var det en stor padeltävling hos Scandinavian XPO i Arlandastad. Nu är det också klart med en Padelmässa på samma plats i januari 2022.
– Padel Expo ska vara mötesplatsen som förenar alla padelentusiaster. Mässan skapades för att inspirera, samverka och få en mer omfattande inblick kring Europas mest växande sport. Mässan arrangeras av At Event Sweden AB tillsammans med medarrangörerna Svenska Padelförbundet och Scandinavian XPO, skriver Padelexpo på sin hemsida.

Mässan kommer att ha något för alla som har intresse för padelsporten oavsett om man är inbiten entusiast, nybörjare eller spelar på elitnivå. Mässan pågår i tre dagar och där kan man träffa både organisationer och föreningar som arbetar med padel. Under mässan blir det även matchspel och en padelgala

2020_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
andersojag
mp_host_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
connys
swedol_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
eldsjal-outsider