event_panorama
Foto: Pressbild

Padelmässa till XPO

Scandinavian XPO har gjort klart med Padelmässa för januari 2022.

Padelsporten har ökat explosionsartat under pandemin och i lördags var det en stor padeltävling hos Scandinavian XPO i Arlandastad. Nu är det också klart med en Padelmässa på samma plats i januari 2022.
– Padel Expo ska vara mötesplatsen som förenar alla padelentusiaster. Mässan skapades för att inspirera, samverka och få en mer omfattande inblick kring Europas mest växande sport. Mässan arrangeras av At Event Sweden AB tillsammans med medarrangörerna Svenska Padelförbundet och Scandinavian XPO, skriver Padelexpo på sin hemsida.

Mässan kommer att ha något för alla som har intresse för padelsporten oavsett om man är inbiten entusiast, nybörjare eller spelar på elitnivå. Mässan pågår i tre dagar och där kan man träffa både organisationer och föreningar som arbetar med padel. Under mässan blir det även matchspel och en padelgala

centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

pantamera_avc_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
ewas_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
social_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

mp_helsida_april

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sfs_out
outsider_social
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
pantamera_out
connys
ewas_outsider
moderat_outsider
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022