defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Padelmässa till XPO

Scandinavian XPO har gjort klart med Padelmässa för januari 2022.

centrum_artikel

Padelsporten har ökat explosionsartat under pandemin och i lördags var det en stor padeltävling hos Scandinavian XPO i Arlandastad. Nu är det också klart med en Padelmässa på samma plats i januari 2022.
– Padel Expo ska vara mötesplatsen som förenar alla padelentusiaster. Mässan skapades för att inspirera, samverka och få en mer omfattande inblick kring Europas mest växande sport. Mässan arrangeras av At Event Sweden AB tillsammans med medarrangörerna Svenska Padelförbundet och Scandinavian XPO, skriver Padelexpo på sin hemsida.

Mässan kommer att ha något för alla som har intresse för padelsporten oavsett om man är inbiten entusiast, nybörjare eller spelar på elitnivå. Mässan pågår i tre dagar och där kan man träffa både organisationer och föreningar som arbetar med padel. Under mässan blir det även matchspel och en padelgala

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
Moderaterna_helsida2021
vardcentral_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

2020_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

sigtunastad_helsida

Hotellägaren: Vaccinet nödvändigt för att restriktioner ska hävas

Näringsliv Lotta Giesenfeld Boman hoppas att vaccinet ska rädda hennes hotell och branschen från vad hon kallar "coronahelvetet".

rentawreck_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
connys
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh