defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Padeleliten till XPO

Klövern Padel som har anläggning i Scandinavian XPO arrangerar tävling 27-28 mars med toppspelare från både Sverige och utomlands.

centrum_artikel

Ett av landets mest spektakulära padelevent kommer till kommunen. Klövern Padel arrangerar ICANIWILL Invitational på Scandinavian XPO. Svenska toppspelare kommer samt internationella toppspelare som som Fernando Belasteguin och damvärldstvåan från 2020 Luciá Sainz, likaså Sverigeettan Simon Vasquez.
– ICANIWILL Invitational kommer bli ett padelevent med några av de bäst rankade spelarna i världen. Det känns otroligt kul att inleda vårt samarbete med Klövern Padel genom att välkomna världseliten till ett padelevent av högsta klass. Klövern Padel är ett starkt varumärke i sporten och är en perfekt samarbetspartner för vår expansion mot padel, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Eventet spelas dessvärre utan publik och anpassas efter rådande coronarestriktoner. Man kan se sändningen via webbsajten Padel Alto.
– Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med ICANIWILL och att presentera ICANIWILL Invitational. Vår vision är att erbjuda en Invitational i världsklass för spelare och samarbetspartners. ICANIWILL är ett varumärke på framfart och genom eventet visar de att de tar sin padelsatsning på allvar. Vi är glada över att kunna vara med på den resan, säger Andreas Ehrnvall, grundare av Klövern Padel.

rentawreck_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

happyhomes_sommar2020
Moderaterna_helsida2021
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
connys_helsida
2020_helsida
vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
connys
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider