moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Padeleliten till XPO

Klövern Padel som har anläggning i Scandinavian XPO arrangerar tävling 27-28 mars med toppspelare från både Sverige och utomlands.

centrum_artikel

Ett av landets mest spektakulära padelevent kommer till kommunen. Klövern Padel arrangerar ICANIWILL Invitational på Scandinavian XPO. Svenska toppspelare kommer samt internationella toppspelare som som Fernando Belasteguin och damvärldstvåan från 2020 Luciá Sainz, likaså Sverigeettan Simon Vasquez.
– ICANIWILL Invitational kommer bli ett padelevent med några av de bäst rankade spelarna i världen. Det känns otroligt kul att inleda vårt samarbete med Klövern Padel genom att välkomna världseliten till ett padelevent av högsta klass. Klövern Padel är ett starkt varumärke i sporten och är en perfekt samarbetspartner för vår expansion mot padel, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Eventet spelas dessvärre utan publik och anpassas efter rådande coronarestriktoner. Man kan se sändningen via webbsajten Padel Alto.
– Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med ICANIWILL och att presentera ICANIWILL Invitational. Vår vision är att erbjuda en Invitational i världsklass för spelare och samarbetspartners. ICANIWILL är ett varumärke på framfart och genom eventet visar de att de tar sin padelsatsning på allvar. Vi är glada över att kunna vara med på den resan, säger Andreas Ehrnvall, grundare av Klövern Padel.

mp_host_helsida
bostad_helsida
2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
dack-helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys
dack-outsider
ridskola_2020_outsider