center_pan21
Från och med tisdag tillåts publik igen på matcherFoto: märsta.nu

På tisdag tillåts publik på idrottsplatser igen

Idrottsplatserna i kommunen kan ha max 100 personer som publik enligt ett ordförandebeslut i Kultur- och fritidsnämnden från och med 1:a juni.

centrum_artikel

Ett ordförandebeslut av Kultur- och fritidsnämndens ordförande Lars Björling (SfS) om att mildrade restriktoner innebär att gräsplaner kan ha publik på max 100 personer, detta alltså utöver aktiva och ledare. De nya reglerna träder i kraft 1 juni. Sedan tidigare har det fattats beslut om att hålla Midgårdsbadet stängt trots de nya mildrade restriktionerna som FHM beslutat om.

När det gäller andra idrottsverksamheter så tillåts motionslopp med max 150 deltagare samtidigt. Inomhus är det maximalt 50 personer som får vistas, inklusive deltagare, ledare och publik. Omklädningsrum får enbart nyttjas av skolverksamheter. Kultur- och fritidsförvaltningen uppmanar dock samtliga att hålla aktiviteter utomhus samt att träningar och matcher genomförs i mindre omfattning, likaså endast genomföra mindre läger och cuper.

happyhomes_sommar2020

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

helsida_var2021
dack-helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida

Vill ha skateramp i Rosersberg

Förening En skateramp finns redan i Sigtuna som är finansierad av privatpersoner och företag, men nu vill boende i Rosersberg se en skateramp i Rosersberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
connys
centrum_sommar_out
dack-outsider
mp-outsider